Coka sa bebom izašla iz porodilišta, a jedna slika je zapalila društvene mreže! Evo šta je NOVOPEČENI TATA URADIO! (FOTO)

Alo.rs/B.Z. | vip 2019-08-06 20:46:22 2019-08-06 20:46:22

Svih 9 meseci trudnoće je izdržala u Vili Parova, a juče je i na svet donela dečaka Lazara.

Alo!

Pre četiri dana takmičari rijaliti programa "Parovi", Nikola Lakić i Aleksandra Tasić Coka, postali su roditelji prelepog dečaka Lazara.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Njih dvoje su započeli vezu tokom sedme dezone rijalitija Parovi, a Coka je ubrzo i zatrudnela. Svih 9 meseci trudnoće je izdržala u Vili Parova, a juče je i na svet donela dečaka Lazara.

Coka se juče porodila, a sada je isplivao snimak koji je nastao par minuta pred porođaj! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 02.08.2019. 17:13 - 02.08.2019. 17:23 Ponosni tata puca od sreće! Nikola Lakić , Foto: Screenshot Instagram Bivši učesnici rijaliti programa "Parovi", Nikola Lakić i Aleksandra Tasić Coka postali su roditelji. Njih dvoje su započeli vezu tokom sedme dezone rijalitija Parovi, a Coka je ubrzo i zatrudnela.

 

Presrećni otac nije krio svoje oduševljenje, pa je otkrio da je napokon pronašao porodično gnezdo, iz kojeg svakodnevno postavljaju slike sa bebom na svoj Instagram profil.

Zbog jedne fotografije, sigurni smo da će vam zastati dah! Novopečena mama postavila je sliku tate i sina i raznežila na hiljade pratica na društvenim mrežama.

Pogledajte BONUS video:

Požgaj izbačen iz Parova, pa otkrio šta će biti sa njegovim brakom! Evo KO ga je sačekao!

 

 

Expand player
Pogledajte više