Bojana Ristivojević u uskršnjem intervjuu za Alo.rs otkriva: "Uživam na selu, uskoro se vraćam na male ekrane!"

Alo.rs/V.Janković | vip 2020-04-19 02:47:14 2020-04-19 02:47:14

Bivša voditeljka rijalitija "Parovi" za naš portal otkriva kako izgleda veliki praznik u njenom porodičnom domu i šta planira na poslovnom i emotivnom planu kada prođe vanredno stanje i pandemija koronavirusa...

Alo.rs

Koliko je izolacija i vanredno stanje promenilo tvoju svakodnevicu? Čime se zanimaš po ceo dan?

- Vandredno stanje mi nije teško palo, jer sam najveći deo vremena do sada bila u svojoj porodičnoj kući u selu. Imam veliko dvorište, iza kuće baštu, voćnjake, a onda se nastavlja šuma skroz do potoka. Tako da sam mogla i da šetam, odmaram, slikam, ali i da pomažem mojima oko seoskih poslova. Divim se ljudima koji su ostali u gradu, koji su disciplinovani i vreme provode u svojim stanovima. Ovo vreme nas je sve promenilo i navelo da se preispitamo o tome šta je zaista važno i dovoljno za sreću.

Kako su tekle pripreme za ovogodišnji Vaskrs?

- Vaskrs smo, kao i svake godine, pripremali sa mnogo radosti. Ofarbali smo manju količinu jaja, jer slavimo samo u krugu najuže porodice.

Koliko te raduje dan Hristovog vaskrsenja i koliko uživaš u šaranju jaja?

- Više puta sam isticala da se Vaskrsu najviše radujem, upravo, zbog šaranja jaja. Volim da slikam i već 20 godina je anđeo najčešći motiv na našim jajima, a prvi uvek bude ostavljen za čuvarkuću. Probala sam razne tehnike bojenja, i voskak, i dekupaž, ali tempera je ono što je meni najdraže.

Koliko si specijaliteta skuvala za porodicu na današnji dan?

- Od kada je na snazi vanredno stanje, ja ne prestajem da kuvam. Ovoga puta sam bila zadužena za tortu, tako da nisam kuvala za Vaskrs. Pekli smo prase, a sestra je napravila sarmu. Imam veliku porodicu, pa je potrebno mnogo vremena da izglasamo konačni meni za praznik, tako je bilo i sada (smeh).

Od koje tradicije se ne odstupa na dan Vaskrsa u tvom domu?

- U mojoj porodici postoji tradicija ranog doručka za praznik. Još dok je deda bio živ, insistirao je uvek da se za Božić i Uskrs rano ustaje, odlazi u crkvu, a potom doručkuje. Nama kao deci je to često teško padalo, ali sad samo se navikli.

Za kraj moramo da se dotaknemo dva pitanja koja uglavnom interesuju mnoštvo ljudi koji te vole: Kakvi su ti poslovni i emotivni planovi za naredni period, kada sve ovo prođe?

- Pauza na kojoj sam dugo bila mi je jako prijala i brzo je prošla. Uveliko radim na nečemu novom. Konsultujem se sa kolegama, pa se nadam da ću uskoro i obradovati sve one koji vole da me gledaju na televiziji. A emotivni planovi su mi jako ozbiljni! I namere takođe... Još da saznamo i namere mog partnera, pa će biti odlično (smeh).

 

Expand player
Pogledajte više