Milojko Milijana Žabac
printscreen
Milojko Milijana Žabac

printscreen

Milojko Milijana Žabac, Foto: printscreen

Učesnici "Parova" Milojko i Milijana Božić uspeli su da od svog braka naprave svetsku priču. U osmoj sezoni im se po svemu sudeći dogodila neplanirana bura, kada je u vilu ušao Nemanja Stamatović Žabac koji je preuzeo Milijanu.

Portalu "Alo.rs" javila se Milijanina bivša drugarica koja je želela da ostane anonimna, ali njeno puno ime i prezime poznato je redakciji. Iznela je niz dokaze kojima tvrdi da je kontroverzni par iz Pilatovića prevario naciju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Sve je počelo pred ulazak u novu sezonu rijalitija. Njih dvoje su se prvo venčali, a onda osmislili taktiku koja bi mogla da im zaživi i tako ostanu do samog kraja sezone. Znali su da je priča sa Požgajem od prošle sezone bila i te kako popularna, pa su samim tim želeli da ponove isto. Dogovorili su se da nađu treću žrtvu koja će se umešati u njihov odnos, a to je po svemu sudeći bio Žabac - ispričala je drugarica i dodala:

Žabac i Milijana

printscreen

Žabac i Milijana, Foto: printscreen

- Međutim, ja kao gledalac vidim da se Milijana zaigrala. Vrlo je dobro poznajem kao bivšu drugaricu i tvrdim da se zaljubila u Žapca. Prvo je htela da odigra na kartu blefiranja, ali joj po svemu sudeći nije pošlo za rukom. Videćemo kako će se ova ljubavna saga nastaviti, a prevarantima kao što su ona i Milojko, nije mesto dole u vili - zaključila je bivša Milijanina drugarica.

BONUS VIDEO:

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!