DA LI GA SE SEĆATE? Bio je uspešan fudbaler i milioner, a onda je bankrotirao i otišao u rijaliti! Danas je potpuno nepepoznatljiv (FOTO)

Skandal majstor

 

Saša Ćurčić u Velikom bratu
Saša Ćurčić u Velikom bratu, Foto: Printscreen Youtube

Bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani u javnosti je više privlačio pažnju skandalima nego sportskim uspesima. Poslednjih godina ne pojavljuje se u medijima i gotovo potpuno se povukao iz javnog života.

Saša je godinama živeo raskalašnim životom, mnogo je zarađivao, ali mnogo i trošio - uglavnom na provod i skupe automobile.

O tome je svojevremeno i sam pričao za medije u Engleskoj, gde je dugo živeo i igrao fudbal.

Saša Ćurčić
Saša Ćurčić, Foto: Foto: Turnir prijateljstva promo

- Nakon što sam napusio Madervel, sledećih par godina bile su prava noćna mora za mene. Svi prijatelji su me zaboravili, čak i moji stari saigrači. Bio sam samo ja i centar za nezaposlene u Londonu. To je bila katastrofa. Izgubio sam tada par miliona funti. Trošio sam novac na sve na šta fudbaleri najčešće i troše - noćne klubove, brze automobile, šoping , ma bila je to non-stop žurka. Sa sobom sam uvek vodio pratnju od 15 ljudi dok sam živeo u Londonu i Njujorku. Ali su svi oni bili teške propalice. Kada si bogat, svi žele da se druže sa tobom. Kada novca nestane, stvari se menjaju - ispričao je pre nekoliko godina Ćurčić za "SanSport", i dodao da je tada izgubio i kuću u Boltonu i prodao bukvalno sve što je posedovao.

Nekadašnji fudbaler priznao je da je ponekad bio i sa 20 devojaka odjednom. Nakon burnog života u Engleskoj postao je još veći skandal majstor Srbiji, i to u rijalitijima.

Saša Ćurčić
Saša Ćurčić, Foto: Marko Metlaš

Godine 2007. pobedio je u prvoj sezoni "VIP Velikog brata", a kasnije je učestvovao i u rijalitiju "Parovi". Objavio je knjigu i pokrenuo školu fudbala, ali ga to nije zadržalo na vrhu.

Početkom 2019. godine Saša Ćurčić na kratko se vratio u Srbiju i bio na mestu pomoćnog trenera kluba Dinamo u Vranju.

Ipak, brže-bolje se ponovo vratio u Englesku, gde i dalje živi. Poslednjih godina nabacio je nekoliko kilograma viška, što se vidi i na jednoj od fotografija koja je nastala na leto 2019. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aki Riihilahti (@akiriihilahti) on

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Milan
  26/02/2020 - 00:54
  Kako neprepoznatljiv. Danas umalo ne naleteh na njega kolima jer je prelazio ulicu nekoliko metara posle pešačkog (iz njegovog ugla pre pešačkog) na uglu Pop-Lukine, Ivan Begove i Kneza Sime Markovića kod restorana trattoria campania i ko iz topa sam reko, e evo ga Saša Ćurčić.
 • Korisnik: Sta?
  25/02/2020 - 12:35
  Da li treba da ga zalimo? Ili sta?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi