Parovi
printscreen
Parovi

printscreen

Parovi, Foto: printscreen

Nakon kiše uvreda, žestoke rasprave roditelja, konflikt je nastao između takmičara Andrije Đogani i Ivana Marinkovića.

PROČITAJTE JOŠ:

- Hoću da čujem šta si rekao za moju ženu, budi sada šmeker - izazivao je Baki Marinkovića

Nakon što je nastala opšta pometnja pa je i obezbeđenje moralo da reguje da ne bi došlo do obračuna između ova dava uzjarena takmičera.

- Ja ne mogu da verujem, ovo je dokaz da je Baki sve ono što sam govorio, ujeo me je za usnu. Rekao sam da mu je žena bila u domu i da je bila na Ibarskoj magistrali gde ju je upoznao- rekao je Ivan.

Komentari (3)

frik

04.01.2019 15:28

SVAKI TAKMIČAR UGOVOROM IMA PRAVO NA LJEČNIČKU POMOĆ...AKO TAKMIČAR ZATRAŽI POMOĆ IZ BILO KOJEGA RAZLOGA PRODUKCIJSKI TIM ĆE SE POBRINUTI I BITI NA RASPOLAGANJU...tako nekako je stajalo u ugovornoj obvezi gdje sam ja bio jedan od producenata...iz kojeg razloga je Ivanu uskraćena zaštita??? ovo je presedan u zaštiti takmičara...dali je moguće da se ovi producenti ovako gnjusno obračunavaju sa takmičarem i stavljaju se u ulogu lječnika..

vukas

04.01.2019 15:45

djogaji glavni u rialitima.

Nikola

04.01.2019 16:29

Ivan i Jelena su zle osobe koje ne biraju sredstva da dodju do novca.Mislim da je Jelena gora i kvarnija,dogovorila je sa majkom da ne dolazi vise i da se ne javlja kao i "da joj veruje i ne sekira se."Znaci ds Ivan ima rok upotrebe-dok ne zaradi sto vise , sto joj on omogucava.