Nindža
YouTube/Printscreen
Nindža

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Naime, Ivana je pred milionskim auditorijumom ispričala da je devica i da još uvek nije pronašla pravog muškarca sa kojim bi izgubila nevinost. Poznata je i kao jedina učesnica koja je plakala svaki put kada bi samo pomislila da će izaći iz rijaliti programa i otići kući. Govorila je da joj se toliko dopada boravak u rijalitiju da ne želi nikada da napusti taj prostor.

Ivana Mitrović

Printscreen

Foto: Printscreen

Prva tri meseca u rijalitiju Ivana je spavala na podu. Nije želela da spava u krevetu da se „sa nekim ne bi posvađala“ jer je u svakom krevetu bilo više takmičara. Rekla je da su joj svi u rijalitiju toliko dragi i da ih voli, da ne želi da se svađa sa njima. Ivana je svojim postupcima u rijalitiju i plemenitošću potpuno zbunila takmičare i gledaoce pored malih ekrana.

Međutim, ona je šokirala auditorijum kada je otkrila da je pokušala da otruje baku i deku lakom za nokte, ali i otkrila detalje ovog "tajnog plana" koji je imao za cilj da smakne njene najbliže koji su je u svemu sputavali.

- Pokušala sam to sa kokoškama, nešto što mi je vračara preporučila i samo mi se javila ideja da to uradim. Ne brinite, niko nije povređen, svi su živi i zdravi. Hvala Bogu, sve je okej - rekla je Ivana.

Ivana Mitrović

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

- Baka bi sa mnom obrisala pod ovde, samo da me nauči pameti. Ona sve to radi jer me voli i to razumem. Brat i ja smo njen svet, kao ona i deka naš. Ta ljubav je jaka i nema cenu. Ali, ona je prosto morala da shvati da sam izabrala drugi novi put - kazala je rijaliti devica.