Filip i Dimitrije Mijatov
printscreen
Filip i Dimitrije Mijatov

printscreen

Filip i Dimitrije Mijatov, Foto: printscreen

Đorđe Tomić posvađao se sa Dimitrijem Mijatovom za kog tvrdi da laže o svom zanimanju. Na kraju je Dimitrije priznao da je njegova baba imala javnu kuću i izneo detalje.

"Đole je devojčica i to će i biti. On ima razdor sa mojim bratom", govorio je Mijatov.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Čim je ušao krenuo je da se unosi Stefani u facu, objasnio sam mu da se ne predstavlja lažno - avioni i kamioni. Neka kaže da je čistačica i ništa više. On je ležao 2 i po godine jer je nekoj babi ukrao prsten, zato što je strani državljanin. Uvek ima posla za k*rve i čistačice. Dužni ste i dalje za auto koji vam je izgoreo", izjavio je Đorđe, a onda se nadovezao Mijatov:

Dimitrije Mijatov

printscreen

Dimitrije Mijatov, Foto: printscreen

 

Srbija se sinoć zaledila od ispovesti transvestita! Kiki nosi garderobu iz kontejnera, ali to nije ono najgore!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 18.09.2019. 19:40 Emotivno! Kristijan Kiki Nikolić, Foto: printscreen Sinoć je u "Parovima" priređen poligraf na kom je transvestit Kiki odgovarala na najitnimnija pitanja iz svog života.

 

"Ljubomoran si na mog brata jer ti je skinuo devojku ili dečka, iznesi sve u javnost."

"Njegov brat je meni tražio da mu nameštam devojke, na kraju sam namestio transvestita. Ja sam na kraju bio sa devojkom njegovog brata i tako je sve nastalo. Ovaj dečko ovde je vazduh za mene", kaže Tomić.

Đorđe Tomić

printscreen

Đorđe Tomić, Foto: printscreen

"Moja baka je osamdesetih godina držala javnu kuću, pa je ispao problem kada je prostitutka pokrala nekoga. Tada je bilo zabranjeno, pa je moj ujak oženio prostitutku iz babine kuće, pa se umešao nekadašnji, pokojni ministar Batić, koji je bio ujnin "švaler" i napravio je da ujak prepusti stan ujni. Dolazili su piloti, doktori...", rekao je Mijatov.

BONUS VIDEO:

TAJNI DOGOVOR Izabela nakon rijalitija prešla u Islam zbog Elvina?!

 

Komentari (2)

m

18.09.2019 21:29

Emisija nominacije. Promenjen koncept. Jelena Golubović se drži za glavu od zaprepašćenja našta liči emisija. Ne može da dođe k sebi. I mi se čudimo i navikavamo.

m

18.09.2019 21:32

Jelena Golubović za voditeljku, odlično zna kako funkcioniše rijaliti.