DO KADA VLADA KORONA!? Astro tumač Vesna Rivas: "Bilo je teško, ali biće još teže!" Evo šta možemo da očekujemo! (VIDEO)

Ovo morate izbegavati!

Vesna Rivas
Foto: J.I./Alo!

Ekipa portala Alo je pre dva meseca posetila astro agenciju Vesne Rivas. Tom prilikom smo sa njom razgovarali o aktuelnim učesnicima rijaliti "Zadruga", njihovim šansama za uspeh i plasman u rijalitiju, kao i o tome ko ima najveće šanse za pobedu u ovoj sezoni. 

O tome smo već ranije pisali na našem portalu, a celu prognozu možete pogledati na kraju teksta. Ono o čemu nismo pisali je i asto prognoza za našu zemlju, kada je reč o situaciji vezanoj za koronavirus. 

Vesna nam je otkrila šta možemo da očekujemo u toku ovog leta, ali i šta da izbegavamo i kako da se ponašamo, kako bismo kroz ovaj period prošli što bezbolnije. 

- Kao prvo i osnovno, mnogo toga će u ovom periodu rešavati žene. Biće talično, naročito kada je reč o poslovima sa strancima, najbolje je da u takvim poslovima žene vode, jer one sada vuku pozitivnu energiju. Muškarci neka se pripaze u toku celog leta i generalno svi. Ušli smo u godinu četvorke, godinu karmičke pravde, ništa nije gotovo. Tek će stvari da se tumbaju, od aprila do septembra nas očekuju velika previranja - rekla je Vesna. 

Vesna Rivas
Foto: Alo

- Sada nije vreme za ulaganje novca u bilo šta. U septembru se tek zatvara krug. Pripremite se, mnoge tajne će da se saznaju. Odmah se spremite, u ovoj godini nema guranja ispod tepiha - kaže Vesna. 

- Suočićemo se sami sa sobom. Korona i ova izolacija je najbolja za to da se okrenemo sebi i svojim porodicama. Svi koji su vredni i radni, ne moraju da se brinu. Bilo je teško i biće još teže naredne dve godine, menja se svet, ne samo u finansijskom smislu, već i u energetskom smislu. Mi nećemo biti isti, ljudi neće biti isti, mnoge firme će propasti i poslovi. Ono  što je teško, posebno će doći do izražaja za one koji su živeli na teret drugih. Oni koji su recimo išli na bolovanja na račun države, propadaju, neće imati ko da ih gura, jer niko neće imati vremena za to - otkrila nam je Vesna, a astro prognozu za naredni period možete saznati na vidu u prilogu.

Astro preporuke Vesne Rivas za naredni period kada je reč o situaciji vezanoj za koronavirus, prognozu o finalu rijalitija "Zadruga" i tome kako će se učesnici plasirati, možete saznati na vidu u prilogu.

 

 

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi