HAOS U TOKU EMISIJE Anđela Lakićević tuži "Hepi" televiziju, a iz hodnika vile dopirali jezivi krici! (VIDEO)

Šta se dešava

 

Parovi 8
Parovi 8, Foto: Printscreen/Youtube

Protekle večeri u vili “Parova” su se okupili pojedini roditelji nekolicine učesnika kako bi diskutovali kao i svake subote o dešavanjima u samoj vili no kao i obično, ništa nije išlo po planu.

Pročitajte još

Alberto Galorini je pokušao da isprovocira majku Đine Marjanović, Nadicu kojoj je voditeljka Anđela Lakićević zabranila gostovanja na toj televiziji ali mu to nije pošlo za rukom.

Parovi 8
Parovi 8, Foto: Printscreen/Youtube

Nakon toga za vreme gledanja snimaka iz proteklih dana po svemu sudeći došlo je do konflikta između Lakićevićeve i Milutina Radosavljevića. Njih dvoje su poznati po svađama i eskalacijama istih ali je Milutin poznat i po žustrom reagovanju na očiglednu netrpeljivost voditeljke koja ga iz sezone u sezonu provocira na perfidan način.

Parovi 8
Parovi 8, Foto: Printscreen/Youtube

Nakon “frke” koja je uklonjena sa strima i tv-a greškom ili namerom, produkcija je prebacila kadar na voditeljku koja ili nije bila obaveštena o tome da je snimaju ili je ciljano poslala jasnu poruku ne samo rijaliti igračima već i samom vrhu televizije te pripretila i tužbom protiv sopstvene kuće u kojoj radi:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

“Još jedno nepoštovanje prema meni, televiziju ću tužiti pa televizija koja bude odštetu meni morala da plani neka skine vama od honorara”- šokirala je Lakićevićeva kako učesnike tako i gledaoce

Parovi 8
Parovi 8, Foto: Printscreen/Youtube

Ubrzo nakon što je pripretila tužbom te označila Milutina Radosavljevića kao krivca začuli su se užasavajući krici iz hodnika koji se nalazi ispred same vile parova.

Mili Parovi
Mili Parovi, Foto: printscreen

To je bio Mili koji je urlao nasav glas te su gledaoci jasno mogli da čuju da se iza zatvorenih vrata događa burtalno nasilje:

“Pustite me, pusti me”- urlao je Mili

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi