Anđela Lakićević
printscreen/Alo!
Anđela Lakićević

Privatna arhiva

Anđela Lakićević , Foto: Privatna arhiva

Pre samo nekoliko dana Anđela je imala peh kada je tokom vožnje odvalila retrovizor na autu. Voditeljka je sada otišla korak dalje, te se zakucala u komšijinu ogradu nadomah njene kuće u Jajnicima.

Taj nesrećni slučaj se dogodio oko 3 ujutru, kada se Lakićevićeva vraćala sa poslovnog puta. Anđela nije povređena ali šteta na autu je ogromna!

PROČITAJTE JOS:

- Bila sam preumorna, a moram i da priznam da sam tek položila i usavršavam vožnju iz dana u dan, ali kada vas stigne umor i moje neiskustvo desi se to što se desilo. Meni hvala Bogu nije ništa bilo na svu sreću, ali sam zaspala za volanom od umora. Auto je oštećen baš baš, ali i komšijina ograda koju sam odvalila. On je poludeo kad je izašao napolje, umesto da me pita je l′ meni nešto, on je počeo da viče na mene i da me psuje kako sam pijana i da ne znam da vozim.

Marija Šerifović nasred plaže uradila Džejli Ramović ono što joj niko ne bi oprostio! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/G.Todorović DATUM I VREME: 18.08.2019. 10:00 - 18.08.2019. 10:20 Džejla uzvratila! Džejla Ramović, Foto: Alo! Mlada i talentovana Džejla Ramović, pobednica 13. sezone "Zvezda Granda" osim po vanserijskom vokalu, Džejla Ramović se, u nedavno okončanoj sezoni izdvojila i po stilu odevanja koji je upadljivo različit od većine drugih učesnica ovog muzičkog talent šou-programa.

Policija je došla na uvđaj, potvrđeno je da nisam konzumirala alkohol, kao i da ću sve troškove morati da snosim. Stres je veliki, kao i šteta, ali hvala Bogu meni nije ništa. Kako je moja majka uvek govorila, lim se popravi ali glava ne. Tako da popravićemo i ogradu i auto - rekla je za Alo.rs voditeljka.

Anđela Lakićević

Alo!

Anđela Lakićević , Foto: Alo!

 BONUS VIDEO:

Voditeljka Bojana Ristivojević otkrila koje je najčudnije mesto na kom je vodila ljubav!

 

Komentari (1)

Dejan

18.08.2019 14:36

Nema je nigdje mjesec dana, kao da je u zemlju propala... ne ostavlja fotke na instagramu, ništa ne komentira... sve sa zebnjom pratimo portale da vidimo da joj se nešto nije dogodilo, i onda zuuuum.. ovo. Pravi, gromoglasno-rušilačko-samoubilački ulazak u 8. sezonu - Anđela Lakićević :) Hvala Bogu da se nije ozlijedila!!! Valjda je ipak otišla na pregled, u ovakvim situacijama stavlja se Schanzov ovratnik za svaki slučaj... nećemo je valjda sa njime gledati na početku 8 sezone? :o