Anđela Lakićević
printscreen
Anđela Lakićević

printscreen

Anđela Lakićević, Foto: printscreen

Glumica Anđela Lakićević postala je voditeljka rijaliti programa “Parovi” nakon svog učešća u istom u kojem je bila u vezi sa najpozntijim pčelarom iz Kupinova Mkijem Đuričićem.

Anđela je po vokaciji glumica, a tokom njenih studentkih dana bila je u vezi sa kolegom Petrom Strugarem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

– Jeste, glumica sam. Rođena sam 1989. godine. Dobro, ne moram baš odatle da počinjem. Rođena sam u Nemačkoj i još kao mala sam se preselila sa roditeljima ovde. Uvek sam htela da se bavim glumom. Išla sam u školu glume od četvrtog razreda osnovne škole. Kada je trebalo da upišem fakultet, moji roditelji su se razvodili. Bila je čudna situacija i ja sam želela da odem. Nisam htela da studiram u Beogradu. Nisam imala baš toliko para da studiram u inostranstvu, a kad sam čula da na Cetinju primaju klasu (zato što se tamo prima na svake tri godine), otišla sam i upisala sam. Završila sam u klasi Branimira Popovića – rekla je Anđela jednom prilikom.

Anđela Lakićević

printscreen

Anđela Lakićević, Foto: printscreen

 

Voditeljka se razvela od srpskog glumca, ponovo udala, a onda je usledila teška borba!

AUTOR: Blic.rs/I. M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 14:55 Bila je istrajna u tome. Nataša Pavlović, Foto: printscreen Voditeljka Nataša Pavlović već godinama važi za jedno od omiljenih domaćih TV lica, a iako je godinama prisutna na malim ekranima o privatnom životu retko je govorila za javnost. SEĆATE SE JELENE BROĆIĆ?

 

Priznanje o njenoj vezi sa popularnim glumcem desilo see iznenada, glumicu su na društvenoj mreži Fejsbuk tokom njnog učešća u rijalitiju “Parovi” napali da se hvali poznanstvom sa njim, na šta je Anđela imala spreman odgovor:

Petar Strugar

printscreen

Petar Strugar, Foto: printscreen

– Ne hvalim se. Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa – rekla je glumica i nastavila.

– Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka skoro tri godine dok smo studirali – rekla je Anđela tada.

BONUS VIDEO:

Otkrivamo honorare učesnika “Parova”, zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko su zaradili

 

Komentari (1)

ceca

02.09.2019 11:01

Ispricala pre 3-4 god kad je bila u rijalitiju!