PLAĆA KAZNU ILI PONOVO UČESTVUJE?! Aleksandra Subotić ulazi u "Parove"?! Nakon "Zadruge" vraća se u staro jato, ovo je plan produkcije!

Žestoko!

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

Rijaliti igrač Aleksandra Subotić pre nekoliko dana diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga" zbog toga što je Minu Vrbaški udarila pesnicom u glavu.

 

Zbog nepoštovanja pravila, a jedno od njih je i svakako borba protiv nasilja, Subotićeva je hitno morala da napusti "Belu kuću".

 

Kako je Alo! prvi pisao, mnogi takmičari ostali su dužni Happy televiziji jer su prešli u konkurentski rijaliti program, iako su potpisali ugovore i tako na nekoliko godina postali lojalni "Parovima"!

Kako mnogi poput Aleksandre nisu ipoštovali ugovor, produkcija je potvrdila da će mnoge sačekati kazna odmah po izlasku.

Aleksandra šamara Minu
Aleksandra šamara Minu, Foto: Printscreen

"Mi smo u pregovorima sa njihovim prodicama. Postoje kanali komunikacije i pregovora sa učesnicima unutra, i sve je sigurnije da će oni ponovo doći u naš rijaliti. Ovo će se desiti zauzvrat da ih naša produkcija ne tuži, jer bi zbog ugovora koji su potpisali morali da plate 100.000 evra", dodao je dobro upućen izvor iz produkcije rijalitija "Parovi".

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen Instagram

Sada nakon nekoliko nedelje od izjave produkcije koju su upravo dali za Alo!, čitava priča se potvrđuje situacijom koja je nastala.

Naime, sve je izvesnije da će Subotićeva ponovo kročiti u najpoznatiju vilu u Zemunu.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

"Aleksandra bi najverovatnije trebala ponovo da se pojavi u našem rijalitiju "Parovi"! Trebali bismo uskoro da pregovoramo sa njom oko uslova, ali sve je izvesnije da će ona ponovo kročiti upravo kod nas, jer je potpisivanjem ugovora ostala dužna da ispuni sve zahteve koje smo joj mi predočili", dodao je za Alo! obavešten izvor iz produkcije.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

No, kako ne bismo nagađali, ostaje da vidimo šta će se desiti u nastavku ove sage. Da li će nakon diskvalifikacije Aleksandra ponovo kročiti na "Happy" televiziju, ostaje da vidimo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi