PAPARACO ,,ALO!" UPECAO KAĆU U TERETANI Živkovićeva zateže guzu, momci "balave“! (FOTO)

Katarini Živković su se osladili rezultati napornog vežbanja, pa u poslednje vreme ne izlazi iz teretane.

Katarina Živković
 Foto: ATA Images

Paparaco „Alo!“ uslikao je pevačicu Katarinu Živković u ranim jutarnjim časovima ispred omiljenog sportskog centra, gde je stigla svojim luksuznim četvorotočkašem. U ruci je nosila flašu sa vodom, dok je opremu za trening spakovala u firmirani ranac „šanel“.

Katarina Živković
Foto: ATA Images

Da je u odličnoj formi, bilo je jasno kada se posle samo nekoliko minuta zagrevanja bacila na najteže vežbe, pa se latila tegova i sajli. Taman posla da gubi vreme na spravama za početnike, kada može da se namuči kao čovek i na sve to još brže dobije mišiće. 

Katarina Živković
Foto: ATA Images

Katarinu nije preterano zanimala činjenica da su muškarci u teretani više bili fokusirani na nju nego na sprave, pa je bez problema odradila svaku vežbu do kraja, dok je uska oprema za trening naglašavala sve njene atribute.

Uz vežbe za ruke, Kaća se najviše fokusirala na guzu, pa će imati čime da se pohvali ako kojim slučajem ode na letovanje u skorije vreme. 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Maja
  15/07/2020 - 07:37
  Au, preterano smrsala, pa je u licu sada ruzna. Usne nesimetricno velike u odnosu na volumen lica. Fali joj punica u licu a usne da smanji.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi