Sin Cece Ražnatović ni posle nezgode ne miruje
promo
Sin Cece Ražnatović ni posle nezgode ne miruje
Sin Cece Ražnatović ni posle nezgode ne miruje, Foto: promo


Paparaco našeg lista uslikao je pevačicinog naslednika kao i obično u kafiću na plaži, gde se i prethodnih dana odmarao, samo je ovog puta imao kačket na glavi. Očigledno je Veljko odlučio da posekotine koje je zaradio prethodne večeri zaštiti od sunca, ali mu ovaj mali incident nije pokvario letovanje.

Zabrinula se za sina: Ceca
Zabrinula se za sina: Ceca, Foto: promo

 

Iako je bila zabrinuta, Ceca se smirila kada je shvatila da pad nije bio težak, te da su povrede na glavi njenog sina blaže nego što je mislila. S obzirom na to da je u nekoliko navrata izjavljivala da je slaba na zahteve svoje dece, tako je, izgleda, bilo i ovog puta, kada se nije protivila da Veljko nastavi provod odmah nakon što su mu dezinfikovane rane. Ražnatović junior od jutra je bez problema uživao na plaži u sunčanju i kupanju, ali i letnjim osveženjima za šankom. Sestra Anastasija, njen dečko i ostali prijatelji su mu pravili društvo i „držali ga na oku“ kako bi se uverili da je dobro. Sudeći po Veljkovom raspoloženju, mesto ga nije držalo, već se non-stop šetkao i đuskao, bolove više ne oseća. Kako saznajemo, njemu su lekari koji su mu dezinfikovali posekotine samo savetovali da izbegava da kvasi glavu u moru naredna dva dana, jer so može da nagrize rane. Naravno, skrenuli su mu pažnju i da ne skače na glavu kako bi mu se povrede što pre sanirale.

Veljko Ražnatović
Veljko Ražnatović, Foto: promo


Podsećanja radi, Veljko je u ponedeljak uveče sa drugovima otišao do doka u Budvi, sa kojeg su skakali. Međutim, njemu je u jednom trenutku skliznula noga, pa je pao i posekao glavu. Iako su se svi uplašili jer je bilo dosta krvi, ispostavilo se da povrede nisu teške.