FUDBALER U STRASNOM ZAGRLJAJU SA IZABRANICOM Maskama se zaštitili od komšija, pa se ljubili na klupi

"Alo!” paparaco uslikao fudbalera Partizana sa devojkom u strasnom zagrljaju.

Slobodan Urošević, Iva Nikolić
Slobodan Urošević, Iva Nikolić, Foto: Ata images

Da je višak slobodnog vremena tokom karantina dobro došao našim sportistima i njihovim lepšim polovinama, dokaz su fudbaler Partizana Slobodan Urošević i njegova izabranica Iva Nikolić, koje je naš paparaco uhvatio tokom jutarnje šetnje.

Slobodan Urošević
Slobodan Urošević, Foto: Ata images

Oni su nešto posle 9 ujutru zajedno izveli svog psa Čarlija i iskoristili lepo vreme da se prošetaju. Kao pravi savesni građani, iz zgrade su izašli pod punom zaštitnom opremom, sa maskama i rukavicama, srdačno se javili komšijama i pustili psa da trčkara.

Čini se da ih je druženje sa Čarlijem u jednom trenutku umorilo, pa su seli na klupu i posvetili se jedno drugom.

Slobodan Urošević, Iva Nikolić
Slobodan Urošević, Iva Nikolić, Foto: Ata images

Maske su im smetale da se poljube, pa su ih skinuli, a nežnostima na klupici još jednom su dokazali da se i posle četiri godine veze i zajedničkog života vole kao prvog dana.

Kako su se nedavno preselili na Bežanijsku kosu, još se navikavaju na promenu i drugačije okruženje, ali sudeći po njihovom jutarnjem raspoloženju, novi kraj im i te kako prija.

Slobodan Urošević, Iva Nikolić
Slobodan Urošević, Iva Nikolić, Foto: Ata images

Urošević sad može da ljubi svoju dragu gde i kada god poželi i da ne razmišlja o znatiželjnim pogledima saigrača sa kojima je donedavno živeo u komšiluku. Nije ni on blesav da dopusti da mu neko ukrade Ivu sad kad treba da se uzmu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi