Ćetković se brčkao sa svoje dve devojčice i dečakom
Zoran Ilić
Ćetković se brčkao sa svoje dve devojčice i dečakom
Ćetković se brčkao sa svoje dve devojčice i dečakom, Foto: Zoran Ilić


Paparaco „Alo!“ uslikao je muzičara kako na Crnogorskom primorju uživa sa suprugom Kristinom, usvojenim ćerkama Lolom i Milom, ali i jednim mališanom kojeg su svi mazili.

Bebiron je naizmenično bio u rukama pevača i njegove supruge, dok su ga devojčice sve vreme grlile i ljubile. Najemotivniji trenutak svakako je bio kada je pevač, potpuno oduševljen, mališana sve vreme ljubio po stopalima, dok je dečak uživao u naručju Kristine. Morska avantura vesele porodice trajala je tokom čitavog dana, dok je posebno radosna bila starija pevačeva mezimica Lola, koju je tata sve vreme bacao da skače u vodu.

Obe ćerke Sergej je usvojio još dok su bile bebe u domu za nezbrinutu decu u Bijeloj, ali ostaje otvoreno pitanje da li je mališan koji im pravi društvo novi član porodice. Sergej nam na to pitanje tokom jučerašnjeg dana nije odgovorio ni porukom, niti se javljao na telefon, iako je poznato da je šturo pričao i prethodnih godina kada je usvojio ćerkice. Čak i kada su prethodnih meseci mediji najavljivali da će Ćetković usvojiti dečaka, on nije želeo da potvrdi ovu inforamciju.

U svakom slučaju, prizor koji smo uslikali na moru svakako je jedan od najlepših ovog leta jer ova porodica svakako odiše ljubavlju. Sergej sa lica nije skidao osmeh jer nema tako često priliku da čitav dan provede sa naslednicima, naročito sada kada je pri kraju njegov novi album „Moj svijet“, koji će izaći polovinom oktobra. Zbog silnih obaveza, on živi na relaciji Beograd-Skoplje-Hrvatska, ali je svakako najdragocenije ovo vreme odmora koje je proveo porodicom.

Komentari (5)

2KD

31.07.2015 21:10

Nije roditelj onaj ko ga rodi,vec onaj ko odgaji to dete, u svakom slucaju ako jeste usvojio dete neka im je sa srecom .Srecu i zasluzuju nista drugo

bubili

31.07.2015 22:33

@2KD - IZVINI, greskom ti dadoh minus. Predivna vest. Svaka cast Sergeju i njegovoj zeni.

Silvi

01.08.2015 08:37

Kakav kralj! Bravo!

Marko

01.08.2015 09:05

Greškom sam stavio minus na prethodnom komentaru...Svaka čast Sergeju!

sergejdking

01.08.2015 10:40

Ostavite covjeka na miru ! Sta ste zabravili, kad mu se bude pricalo o tome pricace, a sad sjasite !