HIT PAPARAZZO Seksi senjorita kupuje donje rublje: Milica šopinguje veš na sniženju!

Dok se šetala između rafova s robom, Pavlovićeva je svaki brusthlater koji joj se dopao isprobala prislonivši ga na grudi

Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva

Nije tajna da mlada muzička zvezda Milica Pavlović ulaže dosta novca u svoju karijeru, ali čini se da, poput mnogih koleginica, ne želi da po svaku cenu baca novac na skupe krpice. Zbog toga pevačica nema problem da kupuje kada su sniženja!

Naime, paparaco „Alo!“ uslikao je seksi senjoritu u jednoj radnji, dok je tražila komplet donjeg veša. Međutim, interesantno je da je Milica birala samo one artikle koji su bili na sniženju. Dok se šetala između rafova sa robom upola cene, Pavlovićeva je svaki brusthlater koji joj se dopao isprobala prislonivši ga na grudi, a potom se dala u potragu za gaćicama.

Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva

Čini se da se seksi senjoriti posebno dopao donji veš sa čipkom, koji je dugo zagledala, a kada je konačno pronašla odgovarajući par, Pavlovićeva se bacila na biranje spavaćica.

Milica je na kraju iz radnje izašla zadovoljna jer je, osim dva-tri kompleta donjeg veša, uspela da izabere i nekoliko spavaćica.

Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva

Inače, Milica Pavlović je nedavno otkrila zbog čega je novu numeru, koju je premijerno objavila 16. februara, nazvala „Status kvo“.

- U svakoj pesmi koju sam otpevala do sada utkala sam deo sebe. Tako da i ova govori o tome da sam u fazi status kvo. Kod mene je mirno more, nažalost. Više puta sam rekla da želim da se taj status promeni, tako da se nadam da će mi ova 2020. godina, koja je uveliko počela, doneti strast - rekla je ona.

Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva

 

Povezane vesti

 • Korisnik: ors
  15/02/2020 - 16:49
  Šta je tu seksi, vidi nožice haha
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi