Miroslav Ilić valja televizore po Vračaru! Alo! uslikao pevača U AKCIJI! (FOTO)

Danijel Rakočević | vip 2019-07-24 15:41:21 2019-07-24 15:41:21

Slavuj iz Mrčajevca misli o svemu...

Masanori Jošida/Alo!

Znamo da je Miroslav Ilić jedan od naših najboljih pevača, znamo da se razume u sport i politiku, ali nismo znali i da je ekspert za tehniku.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznati pevač je najpre parkirao svoj automobil u jednoj ulici na Vračaru, a onda je izašao napolje kako bi sačekao svog prijatelja sa kojim se prethodno čuo telefonom. Za to vreme on je šetao, razgovarao je sa prolaznicima, a onda su naišli i pripadnici komunalne službe koji su se oduševili što vide svog idola.

- Miroslav se rukovao sa komunalcima i odmah počeo da ćaska sa njima. Pitao ih je kako im je, da li im je naporno da rade po visokim temperaturama, a onda su se dotakli politike, muzike... Na momenat se činilo kao da su i jedni i drugi zaboravili šta treba da rade i zašto su tu došli. Maltene, izgledali su kao stari drugari koji se dugo nisu videli - ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mesta.

To prijatno ćaskanje prekinuo je pevačev prijatelj koji je došao po televizor koji mu je Ilić doneo. Odmah su otišli do automobila, Miroslav je otvorio gepek i jedva uspeo da ga izvuče, a onda su ga obojica nosili do zgrade pevačevog prijatelja. Isprva smo mislili da je reč o polovnom televizoru koji je želeo da proda, ali po pakovanju i kutiji rekli bismo da je nov.

- Videćeš, bićeš oduševljen. Slika je fenomenalna. Imaš utisak kao da si tamo i uživo gledaš. Nestvarno je - iznosio je usplahireno svoje impresije o televizoru Miroslav.

Da li je prijatelj pevaču iskeširao svoj novi uređaj ili mu ga je pak ovaj poklonio, ne znamo, tek pevač o ovoj temi nije bio voljan da govori za medije.

- Nemam šta da vam kažem o tome. Pišite šta želite, ne zanima me. Šta ima veze što sam bio na Vračaru i što sam nosio televizor? Zašto ste me slikali? Navikao sam ja na to godinama... Želim vam svu sreću i dobro zdravlje. Svoj privatni život ne želim da komentarišem - rekao je za „Alo!“ ovim povodom Miroslav.

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!

 

Expand player
Pogledajte više