EKSKLUZIVNI PAPARACO ALO! ZA PETAMA PORODICI ĐOKOVIĆ Jelena, baci telefon, gledaj dete!

Da najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena, ali i cela porodica, žive kao sav normalan svet, obavljaju kućne poslove, odlaze na igralište sa decom i šetaju pse, uverila se ekipa „Alo!“ koja im je bila za petama tokom jednog dana.

Jelena Đoković
Foto: V.Marković

I dok su sve Noletove aktivnosti uglavnom vezane za sport u kojem je apsolutni šampion, njegova lepša polovina mora da brine o svim drugim obavezama koje se tiču kuće, dece, te fondacije na čijem je čelu. Zato i ne treba da čudi što u isto vreme obavlja više poslova. Paparaco „Alo!“ uslikao ju je u kompleksu luksuznog novobeogradskog naselja u kojem žive, na dečjem igralištu.

Jelena Đoković
Foto: V.Marković

- Jelena je na igralište došla oko 12 časova sa sinom Stefanom, koji je odmah počeo da trčkara. Najpre se igrao sa drugom decom, a onda je počeo da se penje po vratilu i to tako visoko, da su svi strepeli da ne padne - ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mesta.

- Ruku na srce, Noletov naslednik je vešt i spretan, pa je možda zbog toga Jelena bila opuštena, ali, svejedno, očigledno je bila fokusirana na mnoge druge obaveze koje je paralelno završavala telefonom - dodao je izvor.

Novak Đoković
Foto: V.Marković

Za to vreme, na drugom kraju grada, na 25. maju, Nole je trenirao i pripremao se za predstojeći turnir u Dubaiju. Paparaco „Alo!“ uslikao ga je u trenutku kad je dolazio na teniske terene koji su u njegovom vlasništvu.

Novak Đoković
 Foto: V.Đorđević

- Nole je tačno u podne došao na svoje terene, gde su ga, osim mnogobrojnih fanova, čekali i trener Goran Ivanišević, ali i fudbalska legenda Bora Milutinović - ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mesta i dodao da je on strpljivo potpisivao autograme i fotografisao se sa svim svojim fanovima, koji su zbog njega došli iz Bosne, Hrvatske, Makedonije...

- Bio je fenomenalno raspoložen. Svima se osmehivao i ljubazno obraćao, onda je sa svojim trenerom i Milutinovićem popio piće u restoranu svog sportskog kompleksa, a zatim se uputio u balon, gde je trenirao dva sata - ispričao je izvor "Alo!".

Bonus Video:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi