EKSKLUZIVNI PAPARACO Đokovića sačekala supruga na aerodromu nakon trijumfa u Dubaiju! Susret sa Jelenom ganuo je čitavu Srbiju!

Nasmejan i dobro raspoložen, Nole je u Beograd stigao u pratnji svojih roditelja Dijane i Srđana.

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: ATA images

Novak Đoković vratio se juče u Srbiju nakon što je osvojio turnir u Ujednjenim Arapski Emiratima, a na Aerodromu „Nikola Tesla“ najboljeg srpskog tenisera dočekala je supruga Jelena!

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: ATA images

Nasmejan i dobro raspoložen, Nole je u Beograd stigao u pratnji svojih roditelja Dijane i Srđana, a u izjavi za „Alo!“ istako je da je s netrpljenjem iščekivao trenutak kada će se vratiti u Beograd.

Jelena i Novak Đoković
Jelena i Novak Đoković, Foto: ATA images

- Jedva sam čekao da ponovo budem na okupu s svojom porodicom. Osećam se odlično, samo sam malo umoran - kratko je poručio Đoković za „Alo!“, a potom je zagrlio i poljubio svoju suprugu pred svima. Da i dalje uživa status omiljenog srpskog sportiste svedoči to što Đoković nije propustio ni da porazgovara sa fanovima koji su ga potpuno okružili čim je prošao pasošku kontrolu.

Strpljivo je odgovarao na svako njihovo pitanje i molbu da se fotografišu s njim, a nakon toga, Đoković je sam ubacio prtljag u gepek jednog od automobila koji su ga čekali ispred zgrade aerodroma. Ali, umesto da vožnju do kuće prepusti svom ličnom vozaču, Nole je sam seo za volan i odvezao se kući, dok se njegova supruga sa aerodroma odvezla drugim vozilom.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi