Lepa Brena i Boba Živojinović
Rajko Ristić/Alo!
Lepa Brena i Boba Živojinović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović uskoro bi mogli postati vlasnici još jedne jahte, a paparaco „Alo!“ uslikao je popularni par na Crnogorskom primorju dok su razgledali makete najnovijih plovila.

Lepa Brena

Alo!

Foto: Alo!

Kako saznajemo, Boba i Brena su u Crnoj Gori proslavili Dan zaljubljenih, ali stigli su i da obave pripreme za predstojeću letnju sezonu. Kako se čini, bračni par je uspeo da odabere svoju novu jahtu koja, kako se spekuliše, košta skoro milion evra, a nakon obavljenog posla, pevačica i njen suprug častili su se slatkišima.

Lepa Brena

Privatna arhiva

Lepa Brena, Foto: Privatna arhiva

- Brena je imala unapred zakazani nastup u Crnoj Gori, a njen suprug Boba rešio je da pođe s njom kako bi zajedno proslavili i Dan zaljubljenih. Boba je tim povodom rešio i da svoju lepšu polovinu iznenadi skupocenim poklonom - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak ovom bračnom paru.

Lepa Brena

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Kako nam je još rekao, on je pevačicu odveo da razgleda makete luksuznih plovila, a ona nije mogla da se odluči.

- Budući da već imaju jednu manju jahtu na kojoj s prijateljima vole da provedu letnji odmor, Brena je sada više zainteresovana da kupe malo veće plovilo. Želi da ima više prostora za sve prijatelje, ali i za porodicu, tim pre što su odmori na njihovoj jahti nezaboravni - priča naš izvor i dodaje da se Brena zainteresovala za jedan model koji košta nekoliko desetina hiljada evra više od planiranog.

Lepa Brena

Privatna arhiva

Lepa Brena, Foto: Privatna arhiva

- Brena želi da njeno novo plovilo ima više prostorija nego stara jahta, tim pre što je njihova porodica sada bogatija za još jednog člana. Plan joj je da ovog leta povede Filipa, Aleksandru i unuka Aleksandra na krstarenje, a to će moći da uradi tek ukoliko se za to steknu svi uslovi. Odnosno ukoliko bude imala posebnu prostoriju u kojoj će moći da spava Aleksandra i njen sin, a za taj luksuz Boba će morati da iskešira oko milion evra - priča naš izvor i dodaje da je Boba spreman da ispuni želje svojoj supruzi.

- I Boba i Brena uživaju da leta provode na vodi. Tada obiđu celo Crnogorsko i Hrvatsko primirje, a najviše vole kada pronađu neku malu zabačenu plažu do koje je moguće stići samo vodenim putem. Uživaju kada su prijatelji sa njima i što ih je više, to je za Živojinoviće bolje - kaže naš izvor na kraju.

Paparaco „Alo!“ uslikao je prošle godine na Crnogorskom primorju popularnu pevačicu koja u šestoj deceniji izgleda kao devojčica. Brena je uživala na svojoj jahti, gde je čak radila i jogu.

Lepa Brena

Danijel Rakočević

Foto: Danijel Rakočević

 

Komentari (1)

Ozren

15.02.2020 14:40

Letos joj kupio jahtu u Budvi.