Anica Dobra
Printscreen
Anica Dobra

D.R.

Foto: D.R.

Sa suprugom Miodragom Mićom Sovtićem nikada se nije pojavila u javnosti, međutim, paparaco „Alo!“ uslikao je srećnu porodicu u jednom prestoničkom restoranu tokom proslave rođendana poznatog biznismena organizovanog nekoliko dana ranije.

Dobra je nazdravljala prisutnima, osmeh nije skidala sa lica, a sa njima u društvu bila je i njihova ćerka, glumica Mina Sovtić.

Anica Dobra

D.R.

Foto: D.R.

- Anica je sa suprugom i ćerkom došla u jedan restoran u centru grada, gde su im se ubrzo pridružili prijatelji. Povod je bio proslava rođendana njenog supruga, koja je protekla u intimnoj, ali lepoj atmosferi - ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mesta.

Anica Dobra

D.R.

Foto: D.R.

Kako nam je objasnio, na meniju su se našla najskuplja jela, među kojima biftek i ramstek u posebnim sosovima, te paste sa morskim plodovima.

- Pila su se i najskuplja vina, stara i po nekoliko decenija, a slavljenik nije gledao cenu. Gosti su mu uglavnom donosili piće kao rođendanski poklon, a Anici cveće - ispričao je izvor za "Alo!".

Društvo se razišlo posle višečasovne sedeljke, a porodica je s osmehom napustila prestonički restoran.

Podsećanja radi, Anica Dobra je na javnoj sceni Srbije prisutna tri decenije, ali o svojoj bračnoj i porodičnoj sreći nije mnogo pričala. Poznato je da uživa u srećnom braku sa biznismenom Miodragom Mićom Sovtićem 20 godina i da imaju ćerku Minu. Iako je Sovtić dugogodišnji predsednik Fudbalskog kluba Dorćol, u medijima se ne pojavljuje često, a još ređe sa suprugom. Sovtićevom sinu iz prvog braka Milošu fudbal je takođe u krvi, s obzirom na da je sekretar stručnog štaba Gaučosa.