Luka Jović i Sofija Milošević sa sinom
Alo!/Masanori Jošida
Luka Jović i Sofija Milošević sa sinom

Alo!/Masanori Jošida

Luka Jović i Sofija Milošević sa sinom , Foto: Alo!/Masanori Jošida

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović došli su sa sinom Aleksejem u Beograd. Razlog ove kratke posete je isključivo da bi se videli sa porodicama i završili poslovne obaveze.

Sportski obučeni i sa maskama na licu izašli su sa aerodroma gde ih je sačekao prijatelj. Po ko zna koji put Sofija je u uskim farmerkama pokazala savršenu liniju i kako se za relativno kratko vreme posle porođaja vratila u top formu.

Sofija Milošević i Luka Jović

Alo!/Masanori Jošida

Sofija Milošević i Luka Jović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Manekenka je vodila računa o sinu, dok je Luka sa drugom pakovao kofere, kojih je bilo toliko da je izgledalo da dolaze na mesec dana a ne na dva.

Manekenka i fudbaler su imali slobodan vikend i odlučili su da dođu i vide porodicu, ali i bake i deke da se druže sa unukom. Pored toga, Sofija je celu noć provela na slikanju svoje nove kolekcije, što su njeni pratioci imali prilike da vide na društvenim mrežama.

Osećam se dobro u svom telu

Sofija je nedavno javno pričala o tome kako je zadovoljna svojim telom i da sina Alekseja doji. - Dojim dete i mislim da je to jedan od razloga zašto sam izgubila kilažu koju sam nabacila. Osećam se dobro u svom telu! Ne pokušavam da “jedem više” ili da dodam koje kilo. Čitam mnogo komentara u kojima mi ljudi pišu kako sam mršava. - Takva sam - rekla je manekenka!.

PROČITAJTE JOŠ: