EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Olivera neprepoznatljiva dva dana nakon Đorđeve smrti, ispred kuće izašla samo da uradi jednu stvar (FOTO/VIDEO)

Kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara u 68. godini, nakon tri dana provedenih u bolnici, iza sebe ostavio je suprugu Oliveru, ćerke Jovana i Jelenu, sina Aleksu

Ispred kuće preminulog Đorđa Balaševića u Novom Sadu i danas se okupljaju brojni prijatelji, građani i svi oni koji su voleli i poštovali čuvenog kantautora, kako bi mu odali počast.

Ekipa Alo! je na licu mesta gde smo zatekli njegovu suprugu Oliveru koja je bila na prozoru. Setno je gledala u sve ono što je masa donosila ispred kuće kako bi se na svoj način oprostili s legendom. Olja za koju su ovo najtužniji dani u životu, na krako je ižašla iz kuće, a potom se odmah vratila.

Na prvim Oljini fotografijama koje su nastale nakon Đorđeve smrti jasno se vidi da ona ne može da sakrije tugu i bol na svom licu. Olivera koja izgleda besprekorno i u sedmoj deceniji života, u ovim teškim danima za njihovu porodicun ipak deluje umorno i ispijeno.

Podsetimo povodom smrti Đorđa Balaševića, na osnovu odluke gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, 21. februar proglašen je za dan žalosti na teritoriji Grada Novog Sada.

Balašević je preminuo 19. februara u 67. godini na Infektivnoj klinici Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, gde je primljen tri dana ranije zbog upale pluća.

BONUS VIDEO:

Kako izgleda i čime se bavi Đorđev sin, i zbog čega Balađević i Olja nisu bili na njegovoj veridbi, čitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi