DETALJI LJUBAVI O KOJOJ PRIČA SVET! Novak poručio "ODLEPIO SAM za NJOM u SREDNJOJ školi", Jelena otkrila kakvu pomoć je Đoković tražio čim je ugledao današnju suprugu

Žena za sva vremena...

Novak i Jelena
 Foto: Printscreen/instagram

Jedan od najpopularnijih parova današnjice, Jelena ĐokovićNovak Đoković upoznali su se 2005. godine putem zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan.

Teniser ju je prvi put predstavio javnosti na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine. Često je obilazila Monte Karlo, u kojem danas porodica Đoković živi.

Novak i Jelena Đoković
Novak i Jelena Đoković, Foto: Masanori Josida

- Mi smo baš bili klinci kada smo se prvi put sreli. Bili smo na teniskom turniru u jednom klubu na Banovom brdu. Dugo sam trenirala tenis, do svoje 15. godine, pa smo imali zajedničko društvo. On je rešavao neke ukrštene reči, a ja sam bila pored njega, pa me je pitao da mu pomognem i tako smo zajedno počeli da rešavamo, ali posle toga smo se sretali povremeno i uvek lepo družili, ali bez ikakvih naznaka da ćemo se ikada zabavljati. Počeli smo da se zabavljamo tek posle tri godine - rekla je Jelena svojevremeno, a Novak je otkrio da je bio zaljubljen do ušiju u nju tokom srednjoškolskih dana.

Jelena i Novak Đoković
, Foto: ATA images

- Ona se sada preziva Đoković, jer je postala moja supruga. Videli smo se prvi put na jednom od lokalnih turnira u Beogradu.... Ona je bila moja devojka pre nego što smo se uzeli. Pre toga je bila moj prijatelj. A pre toga je bila devojka na koju sam odlepio u srednjoj školi - ispričao je on svojevremeno. Kako je slavni teniser otkrio američkim medijima, prosidba u prvom trenutku nije krenula kako treba.

Među zvanicama: Novak i Jelena Đoković
Novak i Jelena Đoković, Foto: M. Jošida

- Otišli smo na vožnju balonom. Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo „Hoćeš li da se udaš za mene?” Problem je nastao kada se balon zapalio, doduše ne tako jako. Jelena je počela da paniči. „O, bože. Imamo rupu u balonu”, vikala je Jelena, dok je Novak pokušavao da izvadi situaciju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi