Ćerka Đorđa Balaševića
Alo! N.K

Naime, njegova ćerka Beba, doživela je tešku saobraćajnu nesreću 1998. godine nakon koje je mogla da ostane nepokretna, ali na svu sreću, na kraju se sve dobro završilo.

Saobraćajna nesreća desila se u zimu 1998. Poledica i bahata vožnja uzeli su svoj danak. Četiri života u tom automobilu mogla su da budu ugrožena. Jelena je najviše stradala, ostalima, srećom, nije bilo ništa.

Auto se prevrnuo na krov. Vratni pršljenovi su mi ispali iz kičmenog stuba. To je stvorilo otok na kičmenoj moždini i totalnu oduzetost svih udova. Već u kolima shvatila je šta joj se desilo. Saputnicima je rekla da je slomila vrat - ispričao je Đorđe svojevremeno.

Čini mi se da nikad nisam bila razumnija nego tad. Sudbina je poslala automobil u kom se nalazio momak koji je te večeri diplomirao medicinu. Čučnuo je pored mene u travu i na moje pitanje „Da li ću moći da hodam“, rekao je: „Hoćeš“. Od tog trenutka nisam verovala ni u jedno drugo rešenje - govorila je Beba Balašević u svojoj ispovesti o tragičnom događaju.

Kada je stigla u bolnicu, prognoze su bile potpuno obeshrabrujuće. Pacijenti sa takvom povredom vratnog dela kičme praktično se nikad ne oporave.

Ipak, desilo se čudo. Jelena je tog osmog marta 1999. kući otišla hodajući.

Mama i ja smo bile same u sobi i rekla sam joj da želim da ustanem. Pridržala me je i uspela sam. Zagrlile smo se i počele da vrištimo od sreće. Nije mogla da mi pomogne neka skupa operacija ili lek. Od roditelja sam dobijala ono što mi je najviše i trebalo. Neograničene količine ljubavi - rekla je Beba.

Godinama posle oporavka osećala se loše i iskompleksirano. Njen hod više nije bio isti, ona više nije bila ista. Trebalo joj je mnogo vremena da prihvati da više nikad neće biti ista i da ne sme zbog toga da bude nesrećna.

Kako dan nakon očeve smrti izgleda Beba koja je bila Đoletova mezimica, pogledajte u galeriji ispod.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Sara

20.02.2021 14:21

Oprosti mi Bože na zapažanju, ali ne mogu da ne izustim ... Balašovo, ni jedno od troje dece, nema njegovu nit, toplinu, talenat.

Mile Jagodinac

20.02.2021 15:12

Majmuni pokazali ste dvoje 200m döljer može biti i Palma