Marko Nikolić
Printsc
Marko Nikolić

Printsc

Foto: Printsc

Marko Marković, koji ima 24 godine i bavi se modelingom, postao je ravnopravni učesnik rijaliti programa „Zadruga“. Kako „Alo!“ saznaje, produkcija je odabrala atraktivnog manekena kao potencijalnog dečka Lune Đogani, a s obzirom na to da se njemu blogerka i te kako dopada, verujemo da će ova ideja biti pun pogodak.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

- Marko živi u Crnoj Gori i dugo se bavi modelingom. Snimio je veliki broj reklama, a u poslednje vreme angažovale su ga i neke poznate pevačice da se pojavi kao maneken u njihovim spotovima. Devojke lude za njim jer je izuzetno lep i zgodan, a pre svega je veoma pametan dečko - otkriva izvor blizak manekenu za „Alo!“ i dodaje:

Luna Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

- Nakon što je dobio ponudu od producenata rijaliti programa „Zadruga“ da postane ravnopravni učesnik, dugo je razmišljao da li da prihvati. Međutim, prijatelji su ga savetovali da je to odlična ideja, a da će on kao kulturan i fin mladić dokazati da lepa reč gvozdena vrata otvara, te da nije poenta svađati se sa drugima kako bi se u životu uspelo - otkriva naš izvor.

S druge strane, Marko je slobodan, a kako tvrde njegovi prijatelji, Luna Đogani mu se i te kako dopada.
- Producentima rijalitija ovo je bila odlična prilika da smisle i zavrte priču oko Lune i Marka nakon nekoliko dana od njegovog ulaska. Videćemo samo da li će Luna pasti na njegov šarm, ali će svakako biti zanimljivo gledati ih - kaže izvor.

Marko Nikolić

Printsc

Foto: Printsc

Pojavio se u spotovima Emine i Aleksandre
Marko se pojavio u spotovima pop zvezde Emine Jahović za pesmu „Protiv svih“, kao i u spotu njene mlađe koleginice Aleksandre Mladenović.

 

Komentari (1)

adem

24.12.2018 01:16

on je ganci i sasvim je logicno da ce se smuvati sa ljuljetom, zelim im puno zajednickih trenutaka