Ana Pendić Radoš
V.Marković
Ana Pendić Radoš

V.Marković

 Foto: V.Marković

Za đake prvake 1. septembar oduvek je bio poseban dan, a kako to obično biva, prvi dan školske godine najteže pada njihovim roditeljima!

Trema i uzbuđenje pred novo poglavlje u životu njihove dece nisu zaobišle ni poznate mame, voditeljku Anu Pendić Radoš i pevačicu Anabelu Atijas, koje su svoje ćerke, prvog školskog dana, ispratile do dvorišta. 

Ana Pendić Radoš

V.Marković

Foto: V.Marković

Ana Pendić ne krije da je ćerku Saru dugo pripremala za najvažniji dan u životu, a za ovu priliku voditeljka je čak uskladila i garderobu sa odećom svoje ćerke Sare.

- Želele smo da se obučemo isto, pa smo se dogovarale oko stajlinga. Imamo rokerske jakne i bele patike - rekla nam je Ana na početku razgovora za „Alo!“ i dodala:

Ana Pendić Radoš

V.Marković

Foto: V.Marković

- Kao porodica smo se prema prvom danu škole poneli potpuno kul, pa smo i na Saru preneli taj stav i energiju. Nije bilo suza jer nema potrebe za tim. Mora da se uči i da se ide u školu! Mi smo vrlo opušteni i normalni, pa nam je i dete takvo. Naši prijatelji često za Saru kažu da je ona jedno kul dete - kaže za „Alo!“ Ana dok Sari pomaže da skine jaknu i stavi masku.

- Mislim da je najbolja škola najbliža škola, a Sara je vrlo samostalno i samosvesno dete. Već šest meseci je puštam samu do prodavnice, tako da se oslobodila, oseća se sigurno, poznaje mnogo dece iz škole… - naglašava voditeljka „Paparaco lova“ na Televiziji „Pink“. Dok smo pričali s Anom, Sara nam je otkrila šta želi da bude kad poraste.

NIKOLAJ KAPOR

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Želim da budem veterinar. Obožavam životinje, a mama i tata su obećali da će mi kupiti psa - rekla nam je sedmogodišnja devojčica, čiju je želju mama pozdravila.

- Oduševljena sam što želi da bude veterinar. Obično druga deca, a pogotovo devojčice, maštaju o tome da budu pevačice, glumice, manekenke… Nju to ne zanima - rekla nam je voditeljka, a onda ispratila svoju mezimicu na svoj prvi čas. Sa druge strane, Anabela Atijas ove godine ispratila je dva đaka prvaka.

- Posebno sam emotivna jer su i Nina i Blankica pošle u prvi razred. Nina u prvi razred srednje škole, a moj najmlađi ptić, Blanki, u prvi osnovne. Ne postoje reči kojima se emocija koju osećam može opisati. Zna se da sam ja vrlo emotivna i da sam najslabija na svoju decu. Njihove uspehe i pobede doživljavam kao svoje i oslonac sam im uvek, i zauvek - poručila je Anabela za „Alo!“.

Bane Mojićević

Printscreen/You Tube

 Foto: Printscreen/You Tube

Bane Mojićević ne krije da je bio veoma emotivan kada je ispratio sina u školu.

- Još uvek su mi osećanja pomešana. Radošev polazak u školu me podsetio na moj, pre 27 godina... Bio sam jako ponosan i emocije su me savladale, pa sam pustio suzu. Naravno, u pitanju su suze radosnice. Ovih sedam godina su mi proletele kao tren, kao da se juče rodio... Sve je nestvarno - rekao je za „Alo!“ ponosni otac Bane Mojićević.

Pročitajte još: