ZAPALILA INTERNET Majli Sajrus iskopirala srpsku pevačicu od glave do pete, komentari srušili društvene mreže! (FOTO)

Iako Mirjana Petričević danas živi penzionerskim životom u Australiji i izgleda poptpuno drugačije, da se njen lik i delo i dalje pamti dokaz je svetski poznata pevačica Majli Sajrus

Majli Sajrus, dodela Gremi nagrada
Majli Sajrus, dodela Gremi nagrada, Foto: EPA, JUSTIN LANE

Osamdesetih godina Mirjana Petričević poznatija kao Mira Kosovka, bila je zvezda Jugoslavije koju su svi voleli. Plenila je kako neverovatnim glasom, tako i zavidnim stasom, a onda se desila prva tragedija.

Davne 1999. godine albanski ekstremisti su joj ubili majku, nakon čega je otišla je u Australiju. Zbog finansijskih problema koji su zadesili nju i članove njene porodice morala je da peva za male pare.

- Muka me, sine, naterala da odem. Svi moji su izbegli iz Đakovice, niko nema para, niko te ne pita kako ti je... Kada su me pozvali ljudi iz Australije i pitali za koliko novca ću otići da radim, rekla sam im: 'Koliko date'. Kad nemaš para, i sto maraka je mnogo. Otišla sam i ostala tamo -  rekla je svojevremeno Mira u intervjuu za "Press reviju".

Iako Mirjana Petričević danas živi penzionerskim životom u Australiji i izgleda poptpuno drugačije, da se njen lik i delo i dalje pamti dokaz je svetski poznata pevačica Majli Sajrus.

Društvene mreže usijale su se nakon što je Majli izbacila sliku, na kojoj je odevena identično kao Mira nekada.

Majli Sajrus
Majli Sajrus, Foto: PrntScrn

Komentari da je od glave do pete iskopirala sprsku pevačicu ne prestaju da se nižu, a da su u pravu pogledajte na fotografijama koje smo pripremi za vas.

Mira Kosovka
Mira Kosovka, Foto: PrntScrn

Velelepni muraj koji je jutros osvanuo u Novom Sadu u Balaševićevu čast, pogledajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi