Luna Đogani
instagramprintscreen

Luna Đogani ima novu biznis ideju koju planira da sprovede čim se porodi. Bivša zadrugarka pokrenuće Jutjub kanal na kome će pričati o majčinstvu, kao i o nedoumicama i problemima s kojima se novopečeni roditelji susreću.

Luna Đogani i Marko Miljković

Instagram

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Instagram

S obzirom na to da ona i njen verenik Marko Miljković dobro zarađuju od reklama putem Instagrama, ali i svog kanala na Jutjubu, gde svaki video ima po nekoliko stotina hiljada pregleda, Luna je odlučila da proširi posao.

Luna Đogani

instagramprintscreen

Luna Đogani, Foto: instagramprintscreen

Ona se, prema rečima Kurirovog sagovornika, raspitivala kako se zarađuje na ovoj platformi kada je sadržaj namenjen za decu, šta sme da snima, a šta ne, kao i koji je najbolji način da privuče publiku, mlade mame, buduće mame, ali i decu. Plan joj je da se snima u prvim danima nakon porođaja i da opiše kako se oseća na dnevnom nivou, zatim da priča o sve popularnijoj temi, dojenju, ali i grčevima kod novoređenih beba. Želi i da pokaže svojim pratiocima kako se ona i Marko snalaze sa ćerkom, pa će snimati i kako je presvlače, hrane, kako je zabavljaju, kupaju, umiruju, i veruju da će to privući veliki broj gledalaca.

Pojavljivaće se i njeni roditelji Gagi i Anabela, pa će tako svi imati priliku da vide kako se oni snalaze u ulozi deke i bake.

Anabela i Gagi

Screenshoot Youtube

Anabela i Gagi, Foto: Screenshoot Youtube

Osim zarade od pregleda, što je neupitno, s obzirom na to da Luna ima veliki broj fanova i ogromnu podršku, ona se nada da će na taj način privući i sponzore i dodatno ih reklamirati u snimcima, te da će na taj način još više zaraditi.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

Nada

16.03.2021 19:18

Ahahahaha i Goca Trzan sa Rastom to radi ali idalje kuka da je na ivici siromastva ! Tvoj rijaliti ce gledati samo ljubavnice i jahacice !

duki

16.03.2021 19:45

To ce biti extra kao americki rijaliti kao kardasijanovi bravo

jana

16.03.2021 20:28

O bas super bice sprdnje ovaj sta gledamo bez tebe i tvojih roditelja nije nista,nema uspaljenica nema napada djavola ma nema nista bez vas.

Beli

16.03.2021 20:54

Ha, ha,ha rijaliti Djogaji, Bukve i ostali!!! Jasi, svi smo nasi!!!??

Ami

16.03.2021 20:58

Ma....tja....imal jos ko god da osmisli kako ce na netalentu zaraditi . Mogla je Kardasijanka jer je bilo Novo i interesantno.....al ne moze svako.

mina

17.03.2021 20:57

prodala sebe,svoju sramotu,prodaje dete jadno,jadno,jadno