lepa Brena
E-stock
lepa Brena

E-stock

lepa Brena, Foto: E-stock

Budući da se nikad ne razdvajaju, Brena i Boba bez obzira na situaciju s pandemijom ne žele da gube vreme, pa su se ovog puta uputili na još jednu zanimljivu avanturu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Umesto talasa, njihovo putovanje ovog puta obeležio je nešto edukativniji sadržaj. Posetili su muzej čuvenog pisca i novinara Ernesta Hemingveja, a Brena se putem Instagrama pohvalila i zajedničkom fotografijom i interesantnim video- snimkom.

- Kuća - muzej Ernesta Hemingveja - objasnila je Brena gde se nalazi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Brena nije propustila priliku ni da se slika pored čuvenog zida "Mana wynwood" u Majamiju, koji je ukrašen velikim brojem grafita i murala. Sasavim logično jedna od najvećih zvezda Jugoslavije, izabrala je da posetu ovekodači ponosno pozirajući baš pored lika čuvenog Nikole Tesle.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Da ipak ima vremana za uživanje i da joj ne pada teško da se sprema za sunčane dane u Majamiju, dokaz je još jedna fotografija u kojoj Lepa Brena koja je nedavno ušla u sedmu deceniju života pokazuje svoju fenomenalnu liniju.

Podsetimo Lepa Brena nedavno je napunila 60. godina, a tom prilikom njen suprug Boba priredio joj je pravo iznenađenje. Zbog pandemije koronavirusa upriličeno je malo slavlje za odabrane, a sreća, radost i veselje svakako nisu izostali.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Nada

19.11.2020 14:52

A ko su ti svi sto babi zavide ? Mozda na debeljku pored nje ili ?

MIAMI

19.11.2020 18:00

@Nada - JE L TO ONA STO CE OSTATI UPAMCENA PO SKRNAVLJENU SRPSKE NARODNE MUZIKE?.JE L TO ONA ISTA STO SU JOJ OBA SINA PROTERANA SA FLORIDE? SA OBA FAKULTETA?

Kole

19.11.2020 17:38

Brenooo,a gde ti je siiin?Stefan..nema ga nigde,putovannja,rodjendani,proslave,jahte...nigde???otišao??...

Zoran52

19.11.2020 17:59

Da li je platila struju u Srbiji