Prostitutka, seks, prostitucija
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Prostitutka, seks, prostitucija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Nije tajna da su mlade i ambiciozne pevačice spremne da preskoče nekoliko stepenika na putu ka uspehu. Jedna od takvih je pre više od deset godina krenula putem najstarijeg zanata, a nakon toga jedva je uspela da izvuče živu glavu iz problema koje je sebi napravila.

- Reč je o pevačici koja je, pre skoro deset godina, uživala status jedne od najvećih nada domaće muzičke scene. Bila je prepoznatljivo lice sa TV ekrana, imala je dosta hitova, ali i ljubav uticajnog i moćnog muškarca - otkriva za "Alo!" izvor blizak pevačici i tvrdi da je nakon smrti svog partnera upoznala muškarca koji ju je uveo u svet prostitucije.

- Ona nije bila toliko alava na novac, ali je volela da uživa u seksu, sve do jednog trenutka kada je jedan od njenoh klijenata bio perverzni gospodin. Reč je o policijskom inspektoru koji je visokopozicioniran i koji je sve do skoro bio aktivan u službi. Oni malo stariji će sigurno znati o kome je reč, budući da je često gostovao na televiziji i važio je za porodičnog čoveka i muškarca od autoriteta i poverenja. Međutim, istina je bila potpuno drugačija - priča naš izvor i dodaje:

Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Prostitutka, seks, prostitucija, Foto: Shutterstock, ilustracija

- Sa njim je bila samo jednom jer se njihov susret završio onako kako ne treba. Prvi put je osetila strah kada je bila sa njim jer ju je gledao kao što zver gleda svoj plen. S*ks sa njim je bio divlji, vezao joj je ruke lisicama, govorio joj da je k*rva, a potom ju je tukao po zadnjici i po licu. Na kraju je, kao životinja, urinirao po njoj - priča naš izvor na kraju.

Navodno, ona je nakon ovog "incidenta" odlučila da se povuče iz javnosti, jer ser plašila kakve bi sve poslednice mogle da ima ako se ikada pročuje ova priča.

Šokantne detalje iz života popularne pevačice opisala je Jasmina Ana u svojoj knjizi "Elitna prostituka" koju je objavio "Alo Media System".