Igor i Severina Kojić
Instagram/printscreen
Igor i Severina Kojić

Instagram/printscreen

Igor i Severina Kojić, Foto: Instagram/printscreen

Prema pisanjima medija, njih dvoje se nisu videli od aprila prošle godine kada je ona napustila njegovu porodičnu kuću zbog navodne svađe sa njegovim roditeljima, Draganom Kojićem Kebom i Oljom.

Sada je Igor želeo da raščiste neke stvari, ali kako pomenuti medij piše, nije uspeo da uđe ni u njenu zgradu.

- Igora je više nas videlo ovde ispred Severinine zgrade. Tu se nešto motao, izlazio iz kola, gledao u njenom pravcu, ali nije ušao. Videli smo da telefonira s nekim, tj. sigurno s njom, ali ga nije pustila da uđe u stan. Ne znam da li su se nakon toga sreli jer niko od komšija ih nije video zajedno. Jedno je sigurno, a to je da je dečko hteo da se vide, sigurno imaju nekih problema, ali ona nije želela da se sretnu. Nakon pola sata čekanja, Igor je seo u svoja kola i otišao. Kasnije ga nismo videli da se vraćao. Baš smo svi komentarisali kako je čudno što supruga neće da pusti u stan, ako su uopšte oni još uvek zajedno. Dosta se priča čulo o njima, a samo oni znaju šta je prava istina - rekle su Severinine komšije za Srpski telegraf.

Severina i Igor Kojić

Printscreen Instagram

Severina i Igor Kojić, Foto: Printscreen Instagram

Ovde ceo naš komšiluk bruji o njoj i njenom ponašanju. Ne znamo zbog čega nije htela da otvori vrata Igoru. On se zaista kulturno ponašao, pozdravio nas i videlo se da je čoveku bilo neprijatno jer smo svi buljili u njega, misleći da će Seve svakog trenutka izaći. Međutim, ništa od toga. Ko zna šta se sve tu dešava - zaključili su oni za pomenuti medij.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

Tijana

24.02.2021 22:29

Kakav jadnik! Izgustirala te Seve pomiri se sa sudbinom!

Voja

25.02.2021 01:06

Da je bio pametan,a očigledno nije ne bi je ni ženio

beba

25.02.2021 07:48

Ako su kulturni zasto su buljili?

Perica

25.02.2021 08:30

Ciganska posla!

Tetak

25.02.2021 16:44

Pakao... evo, us.acu se sad odma'.