VIŠE NIJE MOGAO DA IZDRŽI Igor Kojić otišao u Zagreb da vidi Severinu, pevačica mu nija dala da uđe u stan, komšije otkrile šokantna dešavanja ispred zgrade (FOTO)

"Videli smo da telefonira s nekim, tj. sigurno s njom, ali ga nije pustila da uđe u stan. Ne znam da li su se nakon toga sreli jer niko od komšija ih nije video zajedno. Jedno je sigurno, a to je da je dečko hteo da se vide, sigurno imaju nekih problema, ali ona nije želela da se sretnu"

Igor i Severina Kojić
Igor i Severina Kojić, Foto: Instagram/printscreen

Igor Kojić išao je da poseti svoju, još uvek zakonitu, suprugu Severinu u Zagrebu, piše Srpski telegraf.

Prema pisanjima medija, njih dvoje se nisu videli od aprila prošle godine kada je ona napustila njegovu porodičnu kuću zbog navodne svađe sa njegovim roditeljima, Draganom Kojićem Kebom i Oljom.

Sada je Igor želeo da raščiste neke stvari, ali kako pomenuti medij piše, nije uspeo da uđe ni u njenu zgradu.

- Igora je više nas videlo ovde ispred Severinine zgrade. Tu se nešto motao, izlazio iz kola, gledao u njenom pravcu, ali nije ušao. Videli smo da telefonira s nekim, tj. sigurno s njom, ali ga nije pustila da uđe u stan. Ne znam da li su se nakon toga sreli jer niko od komšija ih nije video zajedno. Jedno je sigurno, a to je da je dečko hteo da se vide, sigurno imaju nekih problema, ali ona nije želela da se sretnu. Nakon pola sata čekanja, Igor je seo u svoja kola i otišao. Kasnije ga nismo videli da se vraćao. Baš smo svi komentarisali kako je čudno što supruga neće da pusti u stan, ako su uopšte oni još uvek zajedno. Dosta se priča čulo o njima, a samo oni znaju šta je prava istina - rekle su Severinine komšije za Srpski telegraf.

Severina i Igor Kojić
Severina i Igor Kojić, Foto: Printscreen Instagram

Ovde ceo naš komšiluk bruji o njoj i njenom ponašanju. Ne znamo zbog čega nije htela da otvori vrata Igoru. On se zaista kulturno ponašao, pozdravio nas i videlo se da je čoveku bilo neprijatno jer smo svi buljili u njega, misleći da će Seve svakog trenutka izaći. Međutim, ništa od toga. Ko zna šta se sve tu dešava - zaključili su oni za pomenuti medij.

Zbog jednog Severininog poteza svi pričaju da je među njima, definitivno kraj, više o tome čitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Tetak
  25/02/2021 - 16:44
  Pakao... evo, us.acu se sad odma'.
 • Korisnik: Perica
  25/02/2021 - 08:30
  Ciganska posla!
 • Korisnik: beba
  25/02/2021 - 07:48
  Ako su kulturni zasto su buljili?
 • Korisnik: Voja
  25/02/2021 - 01:06
  Da je bio pametan,a očigledno nije ne bi je ni ženio
 • Korisnik: Tijana
  24/02/2021 - 22:29
  Kakav jadnik! Izgustirala te Seve pomiri se sa sudbinom!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi