Ben Alfek i Džej Lo
Foto: EPA/EPA

U svom najnovijem razgovoru za "Heart to Heart", glumac Ben Aflek je otvoreno pričao o životu sa svojom suprugom Dženifer Lopez i izazovima koje donosi njihova slava.

Jedan od trenutaka koji je posebno istakao bilo je njihovo nedavno iskustvo izlaska na predstavu.

- Kad smo stigli i parkirali se, shvatio sam da ćemo zakasniti jer moramo da hodamo dva bloka - ispričao je Ben, osvrćući se na trenutak kada je postao svestan koliko je poznata njegova supruga.

- Dženifer je samo mirno rekla: ‘U redu‘. Tada sam pomislio: ‘O moj bože‘. Oko nas su počeli da se okupljaju ljudi, neko je čak počeo da nas snima. Bilo je kao da smo u središtu velike buke... - dodao je glumac.

Ben i Džej Lo

Foto: Profimedia

 

Ben i Dženifer nisu bili sami, društvo su im pravila deca iz prethodnih brakova, a budući da su svesni da su globalne zvezde, Ben ističe da nije ljubitelj prevelike pažnje u javnosti.

- Ja sam prilično stidljiv. Ne podnosim previše pažnje. Mislim da ljudi ponekad zbog toga pomisle da sam stalno namrgođen. Kad mi neko uperi kameru u lice, ne znam kako da se nosim s tim. Ponekad je to zaista nepodnošljivo - priznao je glumac.

Spekuliše se u tamošnjim medijima da su Ben i Dženifer u tajnosti angažovali agenta za prodaju njihove vile u Bel Eru čija vrednost je procenjena na 60 miliona dolara. Takođe se spominje da se Ben već preselio u drugu rezidenciju u Brentvudu, koja košta 100.000 dolara mesečno, blizu bivše supruge Dženifer Garner.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading