Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Profimedia

Princ Vilijam je odlučio da uživo gleda fudbalski meč Engleske - Danska na Evropskom prvenstvu, potvrdila je kraljevska plata i dodala da će utakmicu Srbija-Engleska gledati kod kuće, s Kejt i decom.

U Nemačku putuje sam, a ta vest je mnoge rastužila, pogotovu što je utakmica 20. juna, dan uoči Vilijamovog 42. rođendana.

Na društvenim mrežama su se pojavili komentari da to nije fer.

-"Bar tog dana bi Vilijam trebalo da je uz Kejt i porodicu" - napisali su neki korisnici društvene mreže Iks, nekadašnjeg Tvitera.

Kejt Midlton

Profimedia

 

Drugi su pokušali da opravdaju budućeg engleskog kralja:

-"Vilijam je predsednik Fudbalskog saveza Engleske i upravo zbog toga se i očekivalo da će se pojaviti na Evrpskom prvenstvu u Nemačkoj" - napisali su takođe tviteraši.

Utakmica se igra 20. juna, u četvrtak u Frankfurt Areni, a tog dana prinčevi Džrodž i Luis, kao i princeza Šarlot moraju da budu u školi.

Za princezu Kejt je jasno zbog čega neće suprugu praviti društvo. Opšte poznato je da se ona, otkad je saopštila da boluje od raka, ne pojavljuje u javnosti.

Zbog njene bolesti, Vilijam mora neke mečeve da propusti, jedan od njih se igra u nedelju, 16. juna, kada se njegov tim bori s reprezentacijom naše zemlje. 

Kejt Midlton

Profimedia

 

Iz Kensingtonske palate je najavljeno da će utakamicu Srbija - Engleska budući britanski monarh gledati s decom i Kejt kod kuće, objavio je Dejli Mejl.

Princ Vilijam ponovo izdao bolesnu Kejt

Engleski mediji bruje o brojnim, kako su ih nazvali, izdajama princa Vilijama koje je priredio bolesnoj Kejt.

Zameraju mu što nije bio uz nju kada je snimala video u kome je priznala da ima rak, kao i što se do sada nije javno oglašavao tim povodom. Sada su ogorčeni što je poslao poruku engleskoj fudbalerki Rejčel Dejli.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading