Sofija
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram/twitter

Jedna od najlepših žena sveta Sofija Vergara pozirala je potpuno gola.

Fotografiju je objavila na svojim društvenim mrežama, koje su se, logično, usijale od komplimenata na račun njenog izgleda.

Glumica idućeg meseca puni 52. godine i, sudeći po ovoj vreloj fotografiji, koja je za dan dobila oko 500.000 hiljada lajkova, izgleda upola mlađe.

Svoje atribute ženstvenosti, koji su je vinuli u sami vrh popularnosti, Sofija je iskoristila u promociji svog najnovijeg projekta - brenda kafe. Lepa Kolumbijka se priključila Nacionalnoj federaciji uzgajivača kafe i lansirala tri tipa vrhunske kafe koju će prodavati širom Amerike.

 

 

¡DÍOS MIO! kafa proizlazi iz moje ljubavi prema kolumbijskoj kafi i mojih visokih standarda kada je u pitanju kvalitet moje kafe - rekla je Vergara objasnivši da je provela nekoliko godina radeći na ovom projektu, koji slavi kafu, ali i žene.

Odavši počast latinoameričkim ženama i uzgajivačicama kafe, glumica je komentarisala:

- Žene predstavljaju 30 odsto kolumbijskih uzgajivača kafe i čast je istaknuti njihove porodice i nasleđe kroz ¡DÍOS MIO! kafu - istakla je Sofija, koja se nedavno pohvalila i novim dečkom.

Govoreći o tetovažama, a ima ih dve, glumica je otrkila da je na levom zglobu inicijal pokojnog brata, a na desnom slovo "Dž" (na engleskom J).

- To je za Džoa Manganijela, ali on više nije tu. Zamislite samo tu sreću da dečko sa kojim izlazim ima isti inicijal - istakla je Sofija misleći na svog novog dečka, ortopedskog hirurga Džastina Salimana. Kroz smeh je rekla da planira da jednostavno ,reciklira" tetovažu. tako da sam doslovno reciklirala staru tetovažu - priznala je Sofija.

Zvezda serije ,,Moderna porodica" (51), otkrila je u svom Instagramu u petak, 12. aprila, da je imala operaciju kolena i da se o njoj brine njen novi dečko, ortopedski hirurg Džastin Saliman.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading