Francuska policija
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Infulenserka Niki Maršal (24), prošla je kroz pakao kada je napalo pet maskiranih muškaraca u njenom domu. Oni su je pretukli i pretili su da će je ubiti tokom oružanog napada.

Bivša manekenka tvrdi da je preživela samo zato što je uspela da pobegne sa svojim psima. Tokom ovog napada, njen suprug je bio na poslu. Niki sumnja da su je napali članovi jedne zajednice koji su prema njoj neprijateljski nastrojeni jer je doživljavaju kao "autsajdera".

- Mislim da je to zato što sam influenserka i na društvenim mrežama postavljam veoma kontroverzne video snimke. Pomalo sam komičarka, ali imam crni humor. I ja sam udata za Roma. Pre tri godine je bilo svađa sa Romima gore, dole, levo i desno. Znam da je to bilo vezano za Rome - rekla je Niki.

Influenserka je objavila zastrašujuć snimak na kom se vidi kako su maskirani muškarci došli u dvorište njene porodične kuće. Razbili su ulazna vrata pajserom i ušli su u njenu kuću. To se sve dešavalo u ponedeljak oko pola šest popodne.

Niki

Foto: Printscreen/instagram

 

Niki je u tom trenutku spavala u dnevnoj sobi na kauču i kada se probudila ugledala je dvojicu muškaraca. Jedan ju je udario pre nego što je pobegla sa svoja dva psa, Belom i Princezom, na sprat. Uljezi su navodno napravili štetu u njenoj kuhinji i dnevnoj sobi u iznosu od 100.000 funti.

Dok se krila u svojoj spavaćoj sobi, Niki je čula da je vođa grupe navodno zapretio da će je upucati i da će "završiti posao".

- Sve što sam čula su zvukovi pucnjave. Dva napadača su ušla pozadi, a trojica s prednje strane kuće. Jedan me je udario, ja sam ga odgurnula i nastavila sam da trčim uz stepenice. Samo se sećam da sam visila kroz prozor jer sam mislila da ako dođu i pokušaju da me ubiju, mogu da skočim kroz prozor. Kada sam visila kroz prozor, glavni momak je pogledao u mene i rekao: 'Vratiću se i završiću posao - i upucaću te' - rekla je influenserka i otkrila da je jedan od momaka bio naoružan.

Niki je stekla slavu 2021. godine kada je sa svojim Majklom, vodila šestonedeljnu seriju na Jutjubu pod nazivom "Udala sam se za putnika".

Influenserka je ovaj napad prijavila policiji, a oni su postavili "dugme za paniku" na njenom imanju. Dodala je da ju je ljubav prema njenim čivavama sprečila da se ozbiljno povredi tokom napada.

- Moji psi su me verovatno spasili da se stvarno teško ne povredim jer sam pomalo ratoborna. Da moji psi nisu bili tamo, nešto bih pokupila i krenula bih na njih. A moj muž nije bio ovde, bio je na poslu - rekla je Niki.

Niki

Foto: Printscreen/instagram

 

Pokušala je da identifikuje muškarce koji su je napali

Tvrdila je da je vođa bande tokom napada koristio lažni londonski naglasak kada je razgovarao s njom.

- Svi su bili maskirani. Dvojica su bili visoki i vitki, ali svi su bili prilično krupni muškarci, da budem iskrena. Glavni momak je koristio lažni londonski akcenat. Bio je najniži od svih i debeljuškast. Bio je belac i imao je prodorne plave oči koje su bile veoma široko razmaknute. Naći ću te ljude - rekla je Niki.

Portparol policije Južnog Jorkšira se oglasio o ovom napadu:

- Policajci su u ponedeljak 20. maja u 17:31 izašli na teren kada su dobili poziv o teškoj provali. Prijavljeno je da je pet muškaraca razbilo prozore na imanju pre nego što je ušlo i napalo 24-godišnju ženu. Žrtva je prebačena u bolnicu kako bi joj bila pružena lekarska pomoć i da bi joj bile sanirane lakše telesne povrede - glasi saopštenje policije, piše "The Sun". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading