Žerar Depardje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Glumac Žerar Depardje (75) našao se u novom centru skandala kada je u Rimu napao poznatog paparaca Rina Barilarija.

Novi incident se desio samo nekoliko nedelja nakon što se slavni francuski glumac suočio s novim optužbama za silovanje.

Popularni Francuz je u Italiji izazvao šok ispred popularnog bara u glavnom gradu Italije, a tamošnji mediji su objavili sve detalje ovog strašnog skandala.

Depardje je u utorak večerao sa dve žene u bašti bara Hari's u rimskoj ulici Veneto kada je Barilari (79) počeo da ih fotografiše, preneo je Njujork Post. Kolumnista rimskog dnevnika Republika Đani Riota, koji je bio prisutan kada se dogodio incident, naveo je da je od Barilarija više puta zatraženo da prestane da fotografiše.

Žerar Depardje

Foto: Shutterstock

 

 

Dok je slavni fotograf odlazio iz bara, Magda Vavrusova, jedna od žena koje su sedele sa francuskom filmskom zvezdom, navodno je krenula ulicom za Barilarijem vičući na njega, a tada se umešao Depardje i počeo da ga udara.

- Bilo je puno krvi - rekao je za medije Riota.

Advokatica Magde Vavrusove, Delfin Meje, izjavila je da je Barilari "nasilno gurnuo" njenu klijentkinju pre Depardjeovog napada, dodirujući joj grudi rukom. Prema njenim rečima, Depardje je pokušao da je odbrani, a potom je "pao na fotografa", preneo je CNN.

Uhapšen Žerar Depardje, strašne optužbe na račun slavnog glumca

Velikan francuskog glumišta, slavni Žerar Depardje, priveden je rano jutros u policiju kako bi bio saslušan za se*sualni napad na dve žene. Žerar je priveden u jednu policijsku stanicu u Parizu, gde će biti na daljem ispitivanju, piše "BFMTV". Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading