Princeza Dajana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Portparol kraljice Elizabete od 1988. do 2000. godine, Diki Arbiter rekao je za Tajms kako veruje da se princ Hari nikada ne bi oženio s Megan Markl da je princeza Dajana bila živa.

- Da je Dajana bila živa, možda bih bio kritikovan zbog ovoga, sumnjam da bi se Hari oženio Megan - rekao je Arbiter i dodao:

- Siguran sam da bi Hari krenuo drugačijim putem u životu, da mu je majka sada živa. Dajana je bila veoma pažljiva sa svojim sinovima, oni su bili njeni momci. Štitila ih je, i štitila bi ih od svakoga za koga je mislila da nije prava osoba za njih.

Diki Arbiter

Foto: Youtube/Printscreen

 

Arbiter je pokušao da opravda "crnu ovcu" u kraljevskoj porodici, kako princa Harija zovu protivnici britanske monarhije. 

- Mnogi Harijevi problemi potiču iz činjenice da nije procesuirao to što mu je majka ubijena. Dođe vreme kada morate da "pustite bol" i nastavite sa svojim životom - naveo je Arbiter.

Prema njegovim rečima, Hari se nije izlečio.

- Uporedo sa tim, imao je dve službe u Avganistanu. Kombinacija ovo dvoje otežava mu da se izleči. Možda je našao mir u Kaliforniji. Nadam se - zaključio je Arbiter.

Želi da bude kao ona: Megan Markl vešto imitira princezu Dajanu kada se pojavljuje u javnosti

Posetu princa Harija i Megan Markl Nigeriji obeležila su modna izdanja glumice koja su podsetila na princezu Dajanu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Inače, Hari i Megan su se upoznali u julu 2016, verili su se u novembru 2017, a venčali 19. maja 2018. godine. Raskošno venčanje upriličeno je u zamku Vindzor, par je dobio dvoje dece, sina Arčija i ćerku Lilibet. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading