Šon Didi Kombs
Foto: Profimedia/Profimedia

Američka televizija CNN emitovala je snimak sa sigurnosne kamere na koje se vidi kako hip-hop muzičar Šon Didi Kombs napada pevačicu Kesi u hodniku hotela u Los Anđelesu 2016, što je poslednja u nizu javnih optužbi i otkrića o fizičkom i sek*ualnom nasilju ovog mogula industrije šou-biznisa.

Pedesetčetvorogodišnji reper se u nedelju popodne izvinio na Instagramu, rekavši "Dotakao sam dno, ali ne tražim izgovore".

Gledajući u kameru, Diddi je rekao:

- Tako je teško razmišljati o najmračnijim trenucima u svom životu, ponekad morate to da uradite. Bio sam s*eban.

Šon Didi Kombs

Profimedia

 

- Mislim da sam dotakao dno, ali ne tražim izgovore, moje ponašanje u tom videu je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke u tom snimku, zgrožen sam. Bio zgrožen kada sam to uradio, zgrožen sam sada. Otišao sam i potražio stručnu pomoć, ušao sam na terapiju, na rehabilitaciju. Morao sam da zamolim Boga za njegovu milost i spasenje. Tako mi je žao. Ali ja sam posvećen tome da svaki dan budem bolji čovek. Ne tražim oproštaj, zaista mi je žao.

Šokantni snimak nadzora na kojem Didi nasilno napada svoju bivšu devojku Kesi u hotelu u Los Anđelesu 2016. godine, pojavio se ove nedelje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

 

Na snimku, do kojeg je došao CNN, se vidi kako reper bez košulje sa peškirom omotanim oko struka juri Kesi niz hodnik u hotelu InterKontinental u Centuri Citiju.

Dok je pokušavala da uđe u lift, on ju je zgrabio za potiljak i srušio na zemlju. Zatim ju je šutnuo dok je nepomično ležala na zemlji, pre nego što je zgrabio dve torbe sa kojima je pokušala da pobegne.

Didi je stao preko nje, ponovo je šutnuo, a zatim je odvukao nazad u njihovu sobu.

Kesi je u posle rešenoj tužbi tvrdila da je Didi istom hotelu platio 50.000 dolara za snimak posle napada, prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading