Šon Didi Kombs
Foto: Profimedia/Profimedia

Američka televizija CNN emitovala je snimak sa sigurnosne kamere na koje se vidi kako hip-hop muzičar Šon Didi Kombs napada pevačicu Kesi u hodniku hotela u Los Anđelesu 2016, što je poslednja u nizu javnih optužbi i otkrića o fizičkom i seksualnom nasilju ovog mogula industrije šou-biznisa.

Izgleda da video koji je emitovan u petak prikazuje Kombsa, samo u belom peškiru, kako udara pesnicama i nogama R&B pevačicu koja je u to vreme bila njegova štićenica i dugogodišnja devojka. Na snimku se takođe vidi kako Kombs gura i vuče Kesi, i baca vazu u njenom pravcu.

Šon Didi Kombs

Profimedia

 

Video-snimak sigurnosne kamere, od 5. marta 2016., veoma liči na opis incidenta u hotelu Interkontinental u oblasti Senčuri Siti u Los Anđelesu koji je opisan u novembarskoj tužbi Kesi, čije je zakonsko ime Kasandra Ventura, u kojoj optužuje Kombsa za višegodišnje seksualno zlostavljanje i drugo vrste nasilja.

U tužbi se navodi da je Kombs platio hotelu 50.000 dolara za snimak sa sigurnosne kamere. CNN nije pojasnio kako je došao do snimka, ali je napomenuo da je potvrdio lokaciju upoređujući snimak sa javno dostupnim slikama hotela Interkontinental.

Kesina tužba je rešena dan nakon što je podnesena, ali je podstakla intenzivnu kontrolu Kombsa, sa još nekoliko tužbi podnetih u narednim mesecima i dovela do federalne kriminalne istrage o trgovini seksualnim uslugama koja je navela vlasti da upadnu u Kombsove vile u Los Anđelesu i Majamiju.

Kombsovi predstavnici nisu odmah komentarisali snimak, ali je on ranije negirao navode iz tužbi. Njegovi advokati su rekli da negira bilo kakvo nedelo i da će se boriti da dokaže svoju nevinost.

- Mučni snimak je samo dodatno potvrdio uznemirujuće i predatorsko ponašanje gospodina Kombsa - rekao je Daglas Vigdor, advokat pevačice Kesi koji je podneo i druge tužbe protiv Kombsa. 

- Reči ne mogu da izraze hrabrost koju je gospođica Ventura pokazala kada je rešila da to iznese na videlo.

Asošijeted pres obično ne navodi imena ljudi koji kažu da su bili seksualno zlostavljani osim ako se javno ne izjasne kao Ventura.

Kako se navodi u tužbi, Kombs je ranije uveče postao "ekstremno alkoholisan" i udario Venturu, zbog čega joj se pojavila modrica na oku. Nakon što je zaspao, pokušala je da ode, kaže se u tužbi. Očigledno je da upravo tu počinje video snimak. Vidi se kako Ventura ide do liftova sa spakovanom torbom.

Onda se Kombs probudio i počeo da viče na nju, prateći je niz hodnik, tvrdi se u tužbi.

Na snimku je nasilno zgrabi i povuče na zemlju, šutira je i baca vaze u njenom pravcu.

U tužbi se navodi da je uspela da pobegne, ali se kasnije vratila iz straha da će se suočiti sa većim zlostavljanjem ako to ne učini. Kada se vratila, hotelsko osoblje ju je pozvalo da se vrati u njenu apartman, kaže se u tužbi. Na kraju je pobegla i sakrila se kod prijatelja na Floridi.

U tužbi se navodi da je Kombs platio hotelu 50.000 dolara za sigurnosni video.

CNN/glasamerike

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading