Megan Markl
Foto: Profimedia/Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su bili u zvaničnoj poseti Nigeriji, a od svega što su tamo uradili, najviše pažnje privuklo je ono što je Markelova obukla. Preciznije, svet je zgrozila njena haljina - em je bila bez leđa, em se model zove model "Windsor haljina", em ispod, pretpostavlja se, nije nosila brus.

U toj haljini, koja košta oko 520 evra i koju je dizajnirala Hajdi Merik, Megan se pojavila prvog dana zvanične posete Nigeriji. Reč je o modelu boje brskve, elegantnog, klasičnog kroja. ali, osim što je istakla svaku vojvotkinju oblinu, ime Vindzor, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, je svojevrsna poruka kraljevskoj palati.

"Kao da želi da svima poruči da je njen suprug, princ Hari jedan od Vindzora, pa može da joj kupi šta god poželi", napisali su jedni, a drugi su istakli da će, pre biti reči o poređenju sa Volis Simpson, Amerikanki, koja je zavela engleskog kralja Edvarda VIII.

Megan Markl

Profimedia

 

"Volis je ostala upamćena kao kolekcionarka nakita, cipela i flertova. Bila je isto Amerikanka kao Megan. Bila je i vojvotkinja od Vindzora. Da li nam Megan izborom haljine koja se tako zove nešto poručuje", zapitali su se neki na društvenoj platformi Iks, nekadašnjem Tviteru.

Šta god da je razlog, za sada će ostati tajna, a jedino objašnjenje je dala sama Megan u dokumentarcu, koji su snimili ona i njen suprug, princ Hari.

- Većinu vremena kada sam bila u Velikoj Britaniji retko sam nosila odeću u boji - požalila se tom prilikom Megan. 
 

Princ i Megan krše kraljevski protokol?

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl neće se pridružiti princu Hariju prilikom njegove posete Velikoj Britaniji sledeće nedelje. Kako navode strani mediji, ona će doleteti iz SAD u Nigeriju da se sastane sa suprugom prilikom njegove zvanične posete odmah nakon toga. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading