Sir Rod Stewart
Foto: Promo/Jonas Mohr

Premda možda duboko u srcu žali što nije ostvario profesionalnu fudbalsku karijeru, Rod Stjuart je u svetu muzike postigao ono što uspe samo izabranima, retkim jedinkama koje su i nakon četrdeset, pedeset godina karijere u stanju odraditi kvalitetan show.

Jedan takav šou očekuje nam za manje od mesec dana, tačnije 17. maja u Beogradskoj areni.

Obećava puno zabave, sve svoje hitove, seksi šou i puno boja. Kao pasionirani fudbaler, na koncertima ima naviku šutirati fudbalsku loptu u publiku:

- Možda ćemo ih ovaj put imati, možda ne. Sve zavisi o osiguranju. Ponekad ih i cure iz mog benda šutnu u publiku, a to je jako zabavno. 


Nostalgična publika koja je odrastala i verovatno najbolje trenutke svojih života proživeće uz njegove hitove, jedva čeka da Rod po prvi put zapeva u Beogradu i to čuvene hitove kao što su "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)", "The First Cut Is The Deepest", "I Don't Want To Talk About It" ili "You're In My Heart"….

Sir Rod Stewart

Jonas Mohr

 

 

Iako ima 80 godina, i dalje je živahan na pozornici, a njegov hrapavi glas i dalje je njegov prepoznatljivi znak, uz imidž. On jako naporno radim kako bi ostao u formi. Vežba tri do četiri puta nedeljno i ceo život igra fudbal.

- Važno je brinuti se o svom zdravlju i ostati u dobroj formi - izjavio je Rod.
Uprkos godinama, pevač legendarne grive i karakterističnog hrapavog glasa i dalje voli tresti bokovima i pevati poznate hitove koje ćemo napokon moći čuti uživo u Beogradu.


- Probao sam mnoge druge frizure, ali jednostavno nije išlo - komentarisao je svojevremeno svoju legendarnu frizuru.

Sir Rod Stewart

Jonas Mohr

 


Poznato je da je Rod do sada prodao više od 250 miliona albuma širom  sveta.

- Sada sam u godinama u kojima mogu pevati o čemu god poželim. Što sam stariji, moje srce više postaje kao otvorena knjiga - izjavio je prije mnogo godina.

Stjuarta svakako vredi doživeti uživo, a to će biti moguće 17. maja u Beogradskoj areni, kada će prvi put gostovati u Srbiji.

Ulaznice su u prodaji na www.tickets.rs.

BONUS VIDEO: 

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading