Majkl Daglas
Foto: Profimedia/Profimedia

Slavni holivudski glumac koji za nekoliko meseci puni 80 godina tek sada je saznao da mu je jedna od najlepših glumica Holivuda Skarlet Johanson rođaka.

Istine radi, nisu rođaci u prvom kolenu, ali ni taj podatak nije umanjio njegovu radost što deli gene sa lepom oskarovkom.

Do ovog saznanja Daglas je došao prilikom gostovanja u emisiji „Finding Your Roots“, koja se emituje na američkoj televiziji PBS. Voditelj Henri Luis Gejts junior je objasnio glumcu da su analizom došli do zaključka da je u srodstvu sa svojom koleginicom.

- Mora da se šalite?- reagovao je Daglas, a onda je uzviknuo:

- To je fantastično. Ovo je kul, ovo je tako kul.

Istraživanje koje je Gejts sa timom profesionalnih genealoga radio, otkrilo je da Majkl i 39-godišnja oskarovka imaju identične segmente DNK na četiri hromozoma. Gejts je pojasnio kako ih povezuju geni sa majčine strane glumice koja ima korene u jevrejskoj zajednici istočne Evrope.

Majkl Daglas

Profimedia

 

- To je neverovatno, veoma se radujem sledećem susretu sa Skarlet. Jedva čekam da je vidim - istakao je Daglas.

Skarlet se još nije oglašavala ovim povodom, ali s obzirom na to da oboje mogu da se pohvale briljantnim karijerama, može se reći „krv nije voda“. Nažalost, do sada nisu imali priliku da budu zajedno pred kamerama, ali i jedno i drugo su igrali u hitovima nastalim prema Marvelovim stripovima. Skarlet je maestralno odigrala Natašu Romanov, odnosno Crnu Udovicu, a Daglas je bio veličanstven kao Henk Pima u filmskom hitu iz 2019. godine „Osvetnici: Kraj igre“.

Majkl Daglas

Profimedia

 

Inače, oskarovac je najstarije dete legendarnih glumaca Kirka Daglasa i Dijane Dil. Deda i baba s očeve strane bili su ruski Jevreji koji su emigrirali u Ameriku. Pravo ime Majklovog oca bilo je Isur Danijelovič Demski, ali ga je promenio u Kirk.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading