KEJT NAMERNO NIJE ŽELELA DA KAŽE HARIJU I MEGAN DA IMA RAK! Skandalozno otkriće, sve saznali iz medija, javno obelodanjen i razlog!
Profimedia

Opšte je poznato da u britanskoj kraljevskoj porodici vlada veliki raskol, a glavni "krivci" su za to, po mišljenju mnogih, princ Hari i njegova supruga, glumica Megan Markl.

Nakon što je Kejt u obraćanju svetu otkrila da ima rak, pojavila se informacija da se tenzija između njih dodatno pogoršala, budući da o tome ništa nisu znali!

Kako su preneli tamošnji mediji, Hari je kontaktirao Vilijama i Kejt odmah nakon video poruke koja se svetom proširila brzinom svetlosti, a kraljevski stručnjak tvrdi da je Kejt svesno odlučila da ne obavesti princa i Megan o svom teškom zdravstvenom stanju.

KEJT NAMERNO NIJE ŽELELA DA KAŽE HARIJU I MEGAN DA IMA RAK! Skandalozno otkriće, sve saznali iz medija, javno obelodanjen i razlog!

Profimedia

 

Kao razlog je naveo to što Kejt i Vilijam ne mogu više da veruju Hariju i glumici.

Priča se i o poseti Harija u maju, a mnogi smatraju da i tada do pomirenja neće doći.

Prošle nedelje posebno je postalo jasno da je jaz između Vilijama i Harija postao više nego očigledan, kada su se odvojeno oglasili na jednom događaju koji je upriličen u čast njihove majke Dajane.

Navodno, kao i većina ljudi, Megan i Hari saznali su za zdravstveni problem princeze Kejt - preko televizije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading