Kejt Midlton
Foto: Alo/Profimedia

Princeza od Velsa  u žiži je javnosti od momenta kada je objavljeno da je imala rutinsku operaciju abdomena, nakon čega je nestala, a teorije zavere samo su se nizale. Još veći šok nastao je nakon što se Kejt nedavno oglasila i otkrila da ima karcinom. 

Od trenutka njenog oglašavanja, glavno pitanje je gde su i šta rade njeni roditelji i sestra Pipa Midlton. 

Kako navode strani mediji, roditelji Kejt Midlton, Kerol i Majkl su znali za ćerkinu bolest od samog početka. Najviše vremena posvetili su unucima, kako se njihova briga ne bi videla i kako bi princeza mogla da se posveti lečenju. 

Ljude je najviše začudilo ponašanje njene sestre koja je krajem februara uživala na odmoru sa suprugom Džejmsom Metjuzom i decom u Sent Barsu. 

Naime, Pipa se non stop zabavljala sa mališanima na Karibima, a na sebi je imala tirkizni bikini u kom je njeno telo došlo do izražaja. 

- "Možda nije bilo pravo vreme da Pipa Midlton krene na put u Sent Bart sa svojom porodicom", "Boli je uvo za bolesnu sestru" - bili su samo neki od komentara ispod objave.  

Bogata porodica njenog muža poseduje odmaralište "Eden Rock" u Sent Bartsu, a Pipa i njen suprug često borave tamo. 

Strani mediji bruje o tome kako Pipa na fotografijama izgleda izuzetno srećno, a šuška se da se odnos između Pipe i Kejt ohladio poslednjih godina. 

Ipak, mnogi ljudi na Pipino putovanje gleda potpuno normalno, smatrajući da Kejtino stanje nije toliko ozbiljno, te da se princeza uspešno oporavlja, a Pipa se povodom sestrine bolesti nije oglašavala za javnost. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading