Kejt midlton
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon što se princeza od Velsa oglasila, nakon dužih spekulacija o njenom nestanku, a kako se porodica nije oglašavala u ovoj situaciji, svi su se zapitali gde je Vilijam na Kejtinom videu.

Teorije zavere se konstantno nižu, a konkretno u ovom slučaju, mnogi nagađaju da postoji neslaganje unutar kraljevske porodice, te da se zato Vilijam nije pojavio u video snimku. I dalje se raspravlja da li se njih dvoje razvode usred Kejtine bolesti ili je ipak to dezinformacija. 

Još jedna pretpostavka je moguća bolest princa Vilijama, o kojoj je ubrzo prestalo da se piše nakon što su komentari o istoj zatrpani podrškom princu, tokom ovog teškog perioda.

Mnogi naslućuju da je Vilijamu jako teško nakon što mu je majka tragično stradala, a otac i žena mu imaju kancer u isto vreme. 

- Princ Vilijam je sve vreme podržavao svoju ženu. Ne mora da bude performativan pred kamerom da bi bilo šta dokazao - napisali su na Tviteru, dok drugi ističu da je Vilijam bezdušan i zao i da Kejt svakako ovo nije zaslužila, kao i da ne mora baš sve biti toliko formalno, i da mora postojati makar malo ljudskosti.

 

- Ne mogu da verujem kroz šta princ Vilijam prolazi, čime se privatno bavi: sa ocem i svojom ženom. Ipak, pokazao je takvu smirenost, takvu istrajnost i tako dobru narav dok se oni koje voli bore između života i smrti. Zadivljena sam vrstom dostojanstva i smirenosti koju pokazuje pod takvim pritiskom - bio je još jedan komentar. 

- Kejt i Vilijam su prava stvar - bio je komentar koji je privukao najviše pažnje, pa su mnogi iskazali slaganje sa korisnikom.

- Princ Vilijam je prošao kroz pakao. Njegova žena ima rak, njegov tata ima rak, a on ima troje male dece. Internet ga je optužio za prevaru, ubistvo i zlostavljanje. Vreme je za mnoge od vas da se dugo pogledaju u ogledalo - pisalo je ispod objave. 

- Princeza od Velsa, princeza Kejt i princ Vilijam su prava stvar. Delovi američkih medija pokušali su da šire laži i dezinformacije o Vilijamu i Ketrin, ali nisu uspeli. Milioni nas ih vole i veruju vam. Očigledno ih obožavam - dodala je obožavateljka.

 

Ipak, pored mnogobrojnih komentara podrške, ima i onih koji smatraju da je princ Vilijam oličenje zla. 

- Nisam iznenađen što princ Vilijam nije bio uz Kejt Midlton kada je danas objavila da ima rak. Uvek sam govorio da je Villiam gori. Apsolutno najgore. U to verujem i danas - bio je jedan od komentara. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading