Kanje
Foto: Profimedia/YE IN TOWN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kontraverzni reper Kanje Vest, pre samo par dana promovisao je svoj novi studijski album, a veliku pažnju javnosti privukla je pomalo nesvakidašnja situacija.

Na promociji se pojavila njegova nekadašnja supruga Kim Kardašijan, a velika prašina podigla se kada se je sela u prvi red pored njegove sadašnje supruge Bjanke Sensori.

Bjanka i Kanje

Foto: Profimedia

 

Bjanka Sensori i Kim Kardašijan zajedno su pratile ovaj događaj, te su još jednom dale do znanja da između njih dve sve odlično funkicioniše, a društvo su im pravila deca nekadašnjeg bračnog para.

Ovo im je bilo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti.

 

Bjanka Sensori i Kim Kardašijan zajedno su pratile ovaj događaj, te su još jednom dale do znanja da između njih dve sve odlično funkicioniše.

 

Opšte je poznato da je Bjanka uspela da izgradi korektan odnos sa decom Kanje Vesta, ali takođe nije ostao zaboravljen ni incidentet i sukob između nekadašnjeg para zbog provokativnog odevanja njegove nove supruge.

Kim je tada tražila da Kanje zabrani Bjanki da se pojavljuje polu naga pred njihovom decom.

Podsetimo, Bjanka i Kanje su izazvali veliku pažnju kada su se pojavili na nedelji mode u Milanu. Bjanka je na sebi imala crni kožni bodi, koji je otkrio njen zaštitni znak, a to su bujne grudi, koje su ispadale doslovno sa svih strana i gola zadnjica, a na nogama je nosila duboke roze čizme, a iza nje išao je reper odeveno od glave do pete u crno.

Ljudi su u nevereici stajali i pomno posmatrali kako par pristiže na nedelju mode, a ono što je šokiralo mnoge jeste da Cenzurijeva nije imala veš.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading