Džejms Makavoj
Foto: Profimedia/Profimedia

Zvezda filma „Poslednji kralj Škotske“ Džejms Makavoj povredio se na krajnje bizaran način - pao je s kreveta dok je snimao scenu grupnjaka.

Ovaj pozorišni i filmski glumac je jedan od glavnih junaka novog britanskog ostvarenja „Upali sunce“. Reč je o trileru, u fokusu su dva para koja su potpuno slučajno za odmor rezervisali istu vilu, u istom terminu.

Džejms Makavoj

Profimedia

 

- Snimili smo ceo film za šest dana i prilično je mračan i se*sualan. Pretposlednjeg dana nas devetero je radilo na improviziranoj sceni grupnjaka. Nikad, zapravo, nismo stigli do tačke u kojoj je neko stvarno simulirao intiman odnos. Bio je to samo ples, svi su na opijatima, svi piju viski. Ali, bilo je puno ljubljenja, pipkanja i svlačenja - naveo je glumac, a onda je opisao kako se povredio:

- U jednom trenutku, držao sam ženu naglavačke dok sam joj radio neke čudne stvari i osetio sam da me neko zgrabio i počeo da mi grize vrat. Zaboleleo me je, naglo sam se trgao, izgubio ravnotežu i pao s kreveta. Iz sve snage sam lupio o pod i s*e*ao sam koleno.

Džejms Makavoj

Profimedia

 

Kako je istakao za podkast „Restless Natives“, to je, za sada, jedini put da se povredio tokom snimanja.

U filmu igraju i Ejsling Frančozi, Lukas Bravo i španska glumica Almudena Amor, s kojom je, kako je istakao ovaj četrdesetčetvrogodišnjak, želeo da isproba scenu sek*a.

Makavoj je našoj publici poznat i po ulozi u blokbasteru „Letopisi Narnije: Lav. Veštica i orman“, a mnogi su ga zavolili kao Čarsla Zavijera u „Iks-ljudima“.

Piše: Z. Z. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading