Ket Dženis
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Ket Dženis, najpoznatija po pesmi "Dance you outta my head", preminula je jutros od raka, a ovu tužnu vest objavili su njeni rođaci. 

U izjavi objavljenoj na Instagramu, voljeni 31-godišnje muzičarke otkrili su da je preminula u svom domu iz detinjstva, "okružena porodicom koja je voli".

- Ketrin je mirno ušla u svetlost i ljubav svog nebeskog tvorca. Večno smo zahvalni na izlivu ljubavi koju su Ketrin i naša porodica primili u poslednjih nekoliko meseci. Ket je videla kako njena muzika odlazi na mesta koja nikada nije očekivala i počiva u miru, znajući da će nastaviti da brine o svom sinu kroz svoju muziku. Ovo ne bi bilo moguće bez svih vas - napisali su oni. 

Dženis je eksplodirala na društvenim mrežama, posebno na TikToku, nakon što je otkrila da je sve svoje pesme prenela na ime svog sedmogodišnjeg sina Lorena, kako bi on primio sav prihod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cat Janice (@cat.janice)

Njen brat će nastaviti da poštuje njeno nasleđe tako što će voditi njenu Instagram stranicu i tako što će upravljati "svim operacijama oko njene muzike, robe i odnosa s javnošću".

Podvrgnuta je operaciji, hemoterapiji i zračenju, a u julu 2022. joj je rečeno da nema rak.

Ipak, u junu 2023. je na društvenim mrežama objavila da se bolest vratila, ovog puta u njena pluća.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading